Hoe Een Mobiele Telefoon Op Een Computer Aan Te Sluiten

Inhoudsopgave:

Hoe Een Mobiele Telefoon Op Een Computer Aan Te Sluiten
Hoe Een Mobiele Telefoon Op Een Computer Aan Te Sluiten

Video: Hoe Een Mobiele Telefoon Op Een Computer Aan Te Sluiten

Video: Hoe Een Mobiele Telefoon Op Een Computer Aan Te Sluiten
Video: How To CAST Android Mobile Phone Screen to PC Laptop 2024, Mei
Anonim

De mobiele telefoon is een essentieel kenmerk van elke persoon geworden. De mogelijkheden van de toepassing breiden zich uit met de release van elk nieuw model - nu is het niet alleen een telefoon, maar een multifunctioneel apparaat. Hiermee kun je naar muziek luisteren, video's bekijken, games spelen, online gaan en zelfs werken. U kunt de mogelijkheden van de telefoon beter benutten door hem op een pc aan te sluiten.

Gegevens overzetten van telefoon naar computer
Gegevens overzetten van telefoon naar computer

Het is nodig

DATA-kabel, infraroodpoort, Bluetooth, USB-verlengkabel, stuurprogrammaschijven

instructies:

Stap 1

Door een mobiele telefoon en een computer met elkaar te verbinden, krijgt u nieuwe manieren om de mogelijkheden van uw telefoon te benutten. Tot op heden zijn de volgende soorten het aansluiten van een telefoon op een computer de meest voorkomende. Ten eerste: bekabelde verbinding - met behulp van een DATA-kabel; de tweede is een optische, infraroodpoort; en het derde type verbinding is een radioverbinding via Bluetooth. U hebt ook software nodig, een stuurprogrammapakket voor uw telefoonmodel en het programma zelf voor uw computer.

Stap 2

Zet je computer en telefoon aan. Sluit een van de beschikbare apparaten aan op de USB-poort van uw computer. Het is beter om de infraroodpoort via een USB-verlengkabel aan te sluiten, zodat de infraroodpoort zelf op een vlakke ondergrond staat, dit komt door het werkingsprincipe van dit apparaat. Voor de infraroodpoort en Bluetooth moet u mogelijk extra stuurprogramma's installeren, installeer deze vanaf de schijf die bij het apparaat is geleverd.

Stap 3

Sluit nu uw telefoon aan op de DATA-kabelconnector als u deze gebruikt, of ga naar het telefoonmenu en schakel de infraroodpoort of Bluetooth in. Bij aansluiting met een DATA-kabel wordt de telefoon automatisch gedetecteerd. Om de telefoon te detecteren met behulp van de infraroodpoort, moet de telefoonpoort tegenover de infraroodpoort worden geplaatst die op de computer is aangesloten, op een afstand van 5-15 cm. Om verbinding te maken met behulp van Bluetooth-technologie, moet u de apparaatdetectiefunctie op de telefoon of computer, wanneer het apparaat is gevonden, bevestigt u de verbinding …

Stap 4

Om de computer volledig te kunnen bedienen met de telefoon, moet u in de regel na het tot stand brengen van een verbinding de stuurprogramma's voor de telefoon op de computer installeren en een programma dat het gemakkelijker maakt om de telefoonfuncties vanaf de computer te gebruiken, het is genaamd PC-suite. Dit programma en de stuurprogramma's staan op de schijf die bij de telefoon is geleverd, je kunt het ook apart kopen in gespecialiseerde winkels, maar de beste optie is om de nieuwste versie van internet te downloaden, van de officiële website van de telefoonfabrikant, het wordt gedistribueerd gratis. Nu kunt u uw favoriete muziek of video naar uw telefoon downloaden, games en toepassingen installeren en foto's en video's die met uw telefoon zijn gemaakt van uw telefoon naar uw computer kopiëren.

Aanbevolen: