Hoe Een Bluetooth-koptelefoon Op Je Telefoon Aan Te Sluiten

Inhoudsopgave:

Hoe Een Bluetooth-koptelefoon Op Je Telefoon Aan Te Sluiten
Hoe Een Bluetooth-koptelefoon Op Je Telefoon Aan Te Sluiten

Video: Hoe Een Bluetooth-koptelefoon Op Je Telefoon Aan Te Sluiten

Video: Hoe Een Bluetooth-koptelefoon Op Je Telefoon Aan Te Sluiten
Video: How to Pair Bluetooth Headphones to Phone - Android Bluetooth Earbud Pairing Tutorial 2024, Mei
Anonim

De populariteit van bluetooth-hoofdtelefoons ligt in hun gebruiksgemak en praktische veelzijdigheid. Om ze te gebruiken, moet u verbinding maken met de telefoon.

Hoe een bluetooth-koptelefoon op je telefoon aan te sluiten
Hoe een bluetooth-koptelefoon op je telefoon aan te sluiten

instructies:

Stap 1

Activeer eerst bluetooth op beide apparaten. Om bluetooth op de hoofdtelefoon in te schakelen, houdt u de aan/uit-knop ongeveer 8-10 seconden ingedrukt. Als gevolg hiervan gaat de lichtdiode knipperen, wat betekent dat de gewenste modus is ingeschakeld. Meestal werkt het binnen 30 seconden. Om Bluetooth op de telefoon in te schakelen, gaat u naar het menu en selecteert u de Bluetooth-activeringsmodus in het overeenkomstige item.

Stap 2

Zoek vervolgens met uw mobiele telefoon naar actieve apparaten. Voor een betrouwbare signaalontvangst mag de afstand tussen de mobiele telefoon en de hoofdtelefoon niet meer dan 8-10 meter bedragen. Nadat de lijst met Bluetooth-omgevingen is gevormd, geeft u het vereiste item op.

Stap 3

Daarna start het identificatieproces. De telefoon, die een bluetooth-headset heeft gevonden, zal deze toevoegen aan de lijst met apparaten. Koppel vervolgens uw mobiele telefoon en draadloze hoofdtelefoon. Koptelefoons en een telefoon hebben, net als elk ander bluetooth-apparaat, hun eigen persoonlijke MAC-adres bestaande uit 48 bits. Om het koppelen te voltooien, stuurt de telefoon zijn MAC-adres, dat de headset zal toevoegen aan de lijst met apparaten die bedoeld zijn voor gebruik. De koppeling wordt echter pas volledig tot stand gebracht als het wachtwoord is ingevoerd in het venster dat op de telefoon verschijnt. Over het algemeen is de standaardwaarde 0000, maar sommige Bluetooth-hoofdtelefoonmodellen kunnen andere waarden gebruiken. U kunt meer over hen leren in de instructies.

Stap 4

De apparaten zijn dan klaar om samen te werken. De afstand waarover het signaal kan worden verzonden is ongeveer 10 meter, maar in kamers kan het worden verkleind. Daarnaast kan een bluetooth koptelefoon niet met meerdere apparaten tegelijk werken. De headset wordt gevoed door een ingebouwde batterij, meestal een lithium-polymeerbatterij.

Aanbevolen: