Hoe USB Op De Telefoon Aan Te Sluiten?

Inhoudsopgave:

Hoe USB Op De Telefoon Aan Te Sluiten?
Hoe USB Op De Telefoon Aan Te Sluiten?

Video: Hoe USB Op De Telefoon Aan Te Sluiten?

Video: Hoe USB Op De Telefoon Aan Te Sluiten?
Video: Hoe een bluetooth luidspreker op de telefoon aan te sluiten 2024, April
Anonim

Voor sommige telefoonmodellen is de functie van het aansluiten van een verwijderbare USB-opslag met een speciale kabel voorzien, maar er zijn maar heel weinig van dergelijke modellen mobiele apparaten.

Hoe USB op de telefoon aan te sluiten?
Hoe USB op de telefoon aan te sluiten?

Noodzakelijk

kabel voor aansluiting

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat u een USB-opslagapparaat op uw telefoonmodel kunt aansluiten. U kunt hierover lezen in de instructies voor uw mobiele apparaat of op de officiële website van de fabrikant door een voorlopige zoekopdracht uit te voeren door te markeren. Houd er rekening mee dat dit type verbinding alleen beschikbaar is voor telefoons die zijn aangesloten via een mini-USB-interface, in alle andere gevallen is deze actie niet beschikbaar.

Stap 2

Schaf een speciale kabel aan om een flashdrive via de mini-USB-poort aan te sluiten. Deze zijn vrij zeldzaam op de markt. U vindt ze bij verkooppunten voor computerrandapparatuur, verkooppunten voor radio's, enzovoort. Blader ook door het assortiment mobiele telefoonwinkels.

Stap 3

Je kunt deze adapter ook in speciale online winkels bestellen, maar zorg er eerst voor dat de kabel precies is voorzien om een flashstation aan te sluiten, en niet om de telefoon op een computer aan te sluiten.

Stap 4

Als je de vaardigheid hebt, bedraad dan de USB-kabel opnieuw, zodat er aan het ene uiteinde een USB-poort is en aan het andere een mini-USB. Let op: als je niet bekend bent met dit proces en een aantal van deze kabels niet op voorraad hebt, kun je dit het beste niet zelf doen. Hier heb je een speciale verlengkabel nodig om de schijf op een computerpoort aan te sluiten en een mini-USB-connector om op je telefoon aan te sluiten.

Stap 5

Sluit de kabel aan op je telefoon en flashkaart. Ga naar de galerij van uw mobiele apparaat of open de bestandsbeheerder, waarna de gegevens in de schijf beschikbaar zijn voor gebruik. Houd er rekening mee dat sommige flash-kaarten mogelijk niet door de telefoon worden ondersteund, voornamelijk die met een chipset die eerder dan 2009 is geproduceerd. Er kan ook incompatibiliteit zijn tussen bestandssystemen en schijfgrootte.

Aanbevolen: