Boeken Uploaden Naar Ibooks

Inhoudsopgave:

Boeken Uploaden Naar Ibooks
Boeken Uploaden Naar Ibooks

Video: Boeken Uploaden Naar Ibooks

Video: Boeken Uploaden Naar Ibooks
Video: Self Publishing Books | How to Publish to Apple iBooks 2024, April
Anonim

Met behulp van Apple-gadgets kun je een hele bibliotheek met je favoriete auteurs in verschillende talen van de wereld in je zak dragen. Om dit te doen, moet u het gratis iBooks-programma op uw apparaat installeren en er boeken naar uploaden.

Boeken uploaden naar ibooks
Boeken uploaden naar ibooks

Noodzakelijk

  • -iTunes;
  • - iPhone, iPod of iPad;
  • - iBooks-programma geïnstalleerd vanuit de AppStore;
  • - boeken in ePub-formaat.

instructies:

Stap 1

Installeer de iBooks-boeklezer op uw Apple-gadget. Ga hiervoor naar de AppStore, voer uw wachtwoord in. Selecteer in het onderstaande paneel Categorieën> Boeken> Top Freeware> iBooks en klik op het pictogram "Gratis" om het programma te installeren.

Stap 2

Download boeken rechtstreeks vanuit het programma. Klik hiervoor in de rechterbovenhoek op het pictogram "Opslaan". Navigeer met behulp van het menu onder aan het scherm. Gebruik de zoekfunctie om het boek te vinden dat je nodig hebt. U kunt ook Bladeren gebruiken om op auteur door de boeken in de winkel te bladeren. In de "Top Charts" vindt u de meest gedownloade literatuur.

Stap 3

De winkel heeft zowel gratis boeken als betaalde boeken die je kunt kopen. Selecteer het verhaal waarin u geïnteresseerd bent, klik op "Gratis" (of "Kopen"). Activeer je AppStore-account en download het boek. Het wordt automatisch geïnstalleerd in iBooks.

Stap 4

Als u boeken in het vereiste formaat (ePub) op uw computer hebt staan, kunt u deze naar uw gadget overbrengen. Sluit het aan op een computer waarop iTunes is geïnstalleerd. Wacht tot uw computer en apparaat volledig zijn gesynchroniseerd. Houd terwijl het gebeurt de map bij waar de boeken zich bevinden. Het is beter als ze zich in dezelfde map bevinden, waaruit u ze niet verwijdert, anders kunnen ze tijdens de volgende synchronisatie uit uw gadget worden verwijderd.

Stap 5

iTunes heeft geen "standaard" Boeken-tabblad. Maar het wordt automatisch gemaakt wanneer u ze aan het programma toevoegt. Plaats hiervoor de cursor op een willekeurige afdeling in de Mediabibliotheek. Klik op het tabblad Bestand> Bestand toevoegen aan bibliotheek … en selecteer de gewenste boeken in de map die op uw computer is gemaakt.

Stap 6

De boeken worden toegevoegd aan iTunes en er wordt een nieuw tabblad "Boeken" gemaakt in de bibliotheekmap. Door erop te klikken, ziet u alle boeken die in het programma zijn geladen. Om ze nu over te zetten naar iBooks, klikt u op de naam van uw gadget dat op uw computer is aangesloten. Klik in de rechterhoek op de opdracht "Synchronisatie". Alle nieuwe bestanden van iTunes worden toegevoegd. Wacht tot de synchronisatie is voltooid en koppel uw apparaat los van uw computer.

Stap 7

Om een tekstbestand in ePub-formaat rechtstreeks van internet te downloaden, zonder te synchroniseren met iTunes, opent u de pagina ermee in uw browser op het apparaat. U ziet een afbeelding met een opengeslagen boek, waaronder de bestandsnaam en grootte worden aangegeven. Om een tekstdocument naar de reader te uploaden, klikt u op het pictogram in de rechterbovenhoek "Openen in" iBooks ".

Aanbevolen: