Wat Is Facturering Per Seconde?

Inhoudsopgave:

Wat Is Facturering Per Seconde?
Wat Is Facturering Per Seconde?

Video: Wat Is Facturering Per Seconde?

Video: Wat Is Facturering Per Seconde?
Video: Что такое Ядера? 2024, Mei
Anonim

Telkens wanneer hij verbinding maakt met de volgende mobiele operator of het nummer wijzigt, wordt de klant geconfronteerd met het probleem van het kiezen van een tarief. Dit is heel redelijk aangezien niemand meer wil betalen.

Wat is facturering per seconde?
Wat is facturering per seconde?

Denk niet aan seconden naar beneden

Sinds kort bieden bijna alle mobiele operators tarieven aan met facturering per seconde. Maar om de een of andere reden zijn de resultaten voor iedereen anders. Het is duidelijk de moeite waard om erachter te komen wat facturering per seconde is en wat het verschil is tussen het begrip van verschillende operators.

Het is vrij duidelijk dat gratis kaas alleen in een muizenval zit, dat wil zeggen dat de exploitant zoveel mogelijk probeert te krijgen voor de geleverde diensten. Daarom biedt het de verbijsterde abonnee veel tarieven. Het doel van zo'n breed aanbod is duidelijk en eenvoudig.

Als je absoluut alle tarieven en prijzen nauwkeurig berekent, rekening houdend met de gemiddelde gespreksduur en frequentie van bellen, blijkt dat er geen verschil is tussen de tarieven, of het is verwaarloosbaar klein.

Zo wil geen van de mobiele operators ook maar een cent van hun winst verliezen, terwijl ze er tegelijkertijd naar streven om steeds meer nieuwe klanten aan te trekken. Door de illusie van keuze te creëren, zijn mobiele operators in de eerste plaats bezorgd over hun eigen welzijn.

Tarifering dus. De meest voorkomende en oudste, als ik het zo mag zeggen, is de tarifering per minuut. Bij haar is alles eenvoudig. De abonnee sprak twee minuten - betaald voor twee minuten. Hij sprak twee minuten en zevenentwintig seconden - hij betaalde voor drie minuten. Alles lijkt duidelijk en transparant. Maar zodra het gesprek over facturering per seconde gaat, beginnen zulke eigenaardigheden dat je alleen maar de mogelijkheden van de Russische taal hoeft te bewonderen. Iedereen ziet facturering per seconde als betaling voor elke seconde van een gesprek, maar voor mobiele operators is niet alles zo duidelijk en duidelijk.

Elk moment heeft zijn eigen reden

Bij het ondertekenen van een contract met een mobiele operator lezen de meeste klanten bijna nooit eindeloze tekst in kleine lettertjes, en daarin zitten zoveel interessante dingen verborgen.

Door facturering per seconde te claimen, wat betekent dat je voor elke seconde van een gesprek afzonderlijk moet betalen, zijn de meeste operators op zijn minst oneerlijk. De volgende zin komt vaak voor: “Na de eerste minuut van het gesprek is de tarifering per seconde”. Als dit waar is, dan kost de eerste minuut van het gesprek in de regel minimaal twee, bij een ander tariefplan.

Maar dat is niet alles. De volgende zin komt vaak voor: “Tarieven zijn per seconde. De eerste seconde van elke individuele minuut van het gesprek wordt in rekening gebracht voor het bedrag van de gespecificeerde kosten van de minuut, seconden van de tweede tot de zestigste worden niet in rekening gebracht. Zo wordt elke eerste seconde na de volgende minuut van het gesprek geschat op een minuut. Maar van de tweede seconde tot de zestigste kan men spreken alsof het gratis is. Maar dit is eerlijk gezegd facturering per minuut! Bij facturering per seconde moet inderdaad rekening worden gehouden met de werkelijke verbindingstijd zonder extra trucs zoals de tweede of derde minuut. Houd er rekening mee dat, in tegenstelling tot sommige mensen die graag praten, het grootste deel van de oproepen minder dan een minuut duurt.

Aanbevolen: