Geld Overmaken Naar Beeline

Inhoudsopgave:

Geld Overmaken Naar Beeline
Geld Overmaken Naar Beeline

Video: Geld Overmaken Naar Beeline

Video: Geld Overmaken Naar Beeline
Video: Как перевести деньги с Билайна на Билайн 2024, April
Anonim

Beeline is een van de grootste mobiele operators. Om altijd te kunnen bellen vanaf een mobiele telefoon, dien je je account tijdig aan te vullen. Dit kan op verschillende manieren.

Geld overmaken naar Beeline
Geld overmaken naar Beeline

Noodzakelijk

  • - toegang tot internet;
  • - betaalautomaat;
  • - bankpas;
  • - een vertegenwoordigingskantoor van de firma Beeline.

instructies:

Stap 1

Beeline-gebruikers kunnen het saldo van een mobiele telefoon rechtstreeks vanaf een bankkaart op de website van de mobiele operator aanvullen. Om dit te doen, moet u naar de overeenkomstige pagina van de site gaan en een wachtwoord krijgen om het systeem in te voeren. Het is gemakkelijk te doen - voer uw telefoonnummer in het veld in en klik op de knop "Wachtwoord verkrijgen", het zal u via sms worden toegestuurd.

Stap 2

Voer het ontvangen wachtwoord in het formulier in en klik op de knop "Inloggen". Na het inloggen dient u uw bankkaart te registreren. Het proces zelf is heel eenvoudig - binnen een paar roebels wordt een klein bedrag op de kaart gereserveerd. Als u de dienst Mobiel Bankieren heeft geactiveerd, ontvangt u direct een sms met informatie over het gereserveerde bedrag.

Stap 3

Voer de informatie over het bedrag in het bevestigingsveld in. Uw kaart wordt geregistreerd en u krijgt een geheime code toegestuurd. Schrijf het op, je hebt het nodig bij het doen van betalingen. Als de dienst Mobiel Bankieren niet is aangesloten, kunt u het gereserveerde bedrag opvragen via de geldautomaat. Nadat u de kaart heeft geregistreerd, kunt u zowel uw account als het account van een andere Beeline-abonnee opwaarderen. Ga naar: "Je Beeline-account opwaarderen" - "Je telefoon". Voer het benodigde bedrag en de geheime code in, de betaling wordt uitgevoerd. Het voordeel van deze methode is het ontbreken van een commissie voor betaling.

Stap 4

Samen met de geheime code wordt u een speciale opdracht toegestuurd, met behulp waarvan u uw rekening rechtstreeks vanaf uw telefoon kunt aanvullen met een bankkaart. Het commando ziet er als volgt uit: * 100 * geheime code * betalingsbedrag * #. Bijvoorbeeld, met de geheime code 3456 en het saldo opwaarderen voor 500 roebel, ziet het commando er als volgt uit: * 100 * 3456 * 500 * #. Na het typen van de opdracht drukt u op de knop "Bellen", de betaling zal worden gedaan.

Stap 5

U kunt uw mobiele account ook opwaarderen via een van de betaalterminals. Houd er rekening mee dat veel terminals een commissie vragen voor betaling, deze kan oplopen tot 6-7%. Betaling kan rechtstreeks op de kantoren van "Beeline", in dit geval zal de commissie nul zijn.

Aanbevolen: