Diensten Bekijken Op Beeline

Inhoudsopgave:

Diensten Bekijken Op Beeline
Diensten Bekijken Op Beeline

Video: Diensten Bekijken Op Beeline

Video: Diensten Bekijken Op Beeline
Video: Личный кабинет «Мой Билайн» 2024, April
Anonim

U kunt services op Beeline bekijken met behulp van speciale services zoals "Control Center", "Persoonlijk account" en andere. Zo bespaart u kosten en stelt u het tarief op uw mobiele telefoon goed in.

Ga naar het e-mailaccount om de diensten op Beeline te bekijken
Ga naar het e-mailaccount om de diensten op Beeline te bekijken

instructies:

Stap 1

Bel 0674 vanaf uw mobiele telefoon om de aangesloten diensten op Beeline te weten te komen. Binnen het dekkingsgebied van het netwerk is het gesprek gratis. In het mobiele Service Control Center hoort u een antwoordapparaat. Door de instructies te volgen, kunt u de lijst met aangesloten Beeline-services vinden of bestellen om deze naar uw nummer te sturen in de vorm van sms.

Stap 2

Krijg een lijst met huidige aangesloten diensten door contact op te nemen met de ondersteuningsdienst op 0611. Wacht op het antwoord van de operator en vraag hem om de nodige informatie.

Stap 3

Kies * 111 # op het numerieke toetsenbord van uw mobiele telefoon als een alternatieve manier om diensten op Beeline te bekijken. Ga in het geopende menu "Mijn Beeline" naar het item "Mijn diensten". Als gevolg hiervan ontvangt u ook gegevens over de momenteel verbonden gegevens via sms. Met deze service kunt u ook verschillende functies activeren of deactiveren. Hier kunt u zich abonneren om referentie-informatie van de operator te ontvangen, geschikt mobiel entertainment kiezen.

Stap 4

Log in op het "Persoonlijke account" op de officiële website van de operator, na het voltooien van een korte registratieprocedure in het systeem. U kunt het wachtwoord om er meteen toegang toe te krijgen, krijgen door * 110 * 9 # op uw telefoon te kiezen. In het "Persoonlijke account" kunt u niet alleen de verbonden Beeline-services vinden, maar ook zelfstandig onnodige deactiveren.

Stap 5

Neem contact op met het dichtstbijzijnde kantoor van de telefoniste om de diensten op Beeline te bekijken. De specialisten van het centrum zullen u helpen toegang te krijgen tot de huidige opties en deze naar behoefte te configureren. Vergeet niet uw paspoort mee te nemen.

Aanbevolen: