Muziek Uploaden Naar IPod

Inhoudsopgave:

Muziek Uploaden Naar IPod
Muziek Uploaden Naar IPod

Video: Muziek Uploaden Naar IPod

Video: Muziek Uploaden Naar IPod
Video: How to Transfer Music onto Your iPod – 2018 2024, Mei
Anonim

De iconische iPod-lijn van het wereldberoemde Apple is de bestverkochte collectie iPods ter wereld. Elk jaar worden de iPod nano, shuffle, touch-spelers geüpdatet, maar één ding blijft ongewijzigd: het gesloten besturingssysteem van de speler en de synchronisatie van muziek via iTunes. Dit veroorzaakt problemen bij het downloaden van muziek naar de iPod voor beginners.

Muziek uploaden naar iPod
Muziek uploaden naar iPod

instructies:

Stap 1

De iPod wordt niet door de computer herkend als een speler vanwege het gesloten besturingssysteem, en daarom kunt u er niets in "invoegen" vanaf de pc, maar u kunt alleen bestanden "kopiëren" van het geheugen van de speler naar de harde schijf van de computer. Nog een nuance: zelfs als het zou kunnen, bijvoorbeeld via de jailbreak-operatie op de iPod touch, wordt de muziek op de speler mogelijk niet afgespeeld. Dit komt omdat Apple het AAC-muziekbestandsformaat gebruikt en de gebruikelijke MP3 verlaat. Dit bespaart schijfruimte op uw iPod.

Stap 2

Maar hoe download je dan nummers naar je iPod? U hebt iTunes nodig om muziek met uw speler te synchroniseren. Het is helemaal gratis, heeft een Russische interface en wordt rechtstreeks gedownload van de Apple-website. Sluit na het installeren van iTunes de speler aan op uw computer. De iPod die voor het eerst op de USB-kabel is aangesloten, moet in iTunes worden geactiveerd.

Na activering ziet u in de kolom aan de linkerkant het aangesloten apparaat - Apple iPod. Klik erop en ga in het venster dat verschijnt bovenaan naar het tabblad "Muziek". Selecteer op dezelfde plaats de mappen met muziek of afzonderlijke nummers die u naar de iPod wilt downloaden vanuit de iTunes-bibliotheek op uw computer.

Stap 3

Om muziek toe te voegen aan je iTunes-bibliotheek, selecteer je "Bestand" in het hoofdmenu en het subitem "Bestand toevoegen aan bibliotheek" of "Map toevoegen aan bibliotheek" als je een heel muziekalbum in één keer wilt toevoegen.

Stap 4

Nadat de naar de speler geüploade muziek is bepaald, keert u terug naar het hoofdvenster van het apparaat en drukt u op de knop "Synchroniseren" onder aan het scherm. Wacht tot de synchronisatie is voltooid en je zult zien dat alle nummers op je iPod verschijnen.

Aanbevolen: