Hoe Muziek Uit Nummers Te Knippen

Inhoudsopgave:

Hoe Muziek Uit Nummers Te Knippen
Hoe Muziek Uit Nummers Te Knippen

Video: Hoe Muziek Uit Nummers Te Knippen

Video: Hoe Muziek Uit Nummers Te Knippen
Video: Dé TECHNIEK om AUDIO / MUZIEK te knippen voor jouw video's! 2024, Mei
Anonim

Voorbij zijn de dagen dat het uitsnijden van muziek betekende dat je een band fysiek moest snijden. Om muziek uit een nummer te knippen, heb je een computer en een nummer nodig. Tijden veranderen en technologie verandert. Het songbewerkingsproces heeft nu een virtuele kant. Het is niet moeilijk om liedjes te knippen en elke gebruiker van een pc zou de uitvoering van deze bewerking onder de knie moeten krijgen. Meestal wordt de muziek in plakjes gesneden om beltonen voor mobiele telefoons te maken.

Hoe muziek uit nummers te knippen
Hoe muziek uit nummers te knippen

Het is nodig

Sony Sound Forge-software

instructies:

Stap 1

Allereerst moet u dit programma naar uw computer downloaden. Gebruik de diensten van internet. Het programma kan enige tijd in testmodus werken. Dit is genoeg om enkele tientallen beltonen te maken. Of ga naar de programmawebsite voor een registratiesleutel.

Stap 2

Ga na een succesvolle download verder met de installatie van het programma. Volg alle instructies in de Setup Wizard-vensters. Wanneer de installatie is voltooid, klikt u op de knop Afsluiten.

Stap 3

Voer het programma uit. Wanneer u dit hulpprogramma voor de eerste keer uitvoert, worden alle geïnstalleerde audio-plug-ins gescand. Klik in het hoofdvenster van het programma op het menu Bestand - Openen.

Stap 4

Er verschijnt een verkennervenster voor je, waarin je een audiobestand moet selecteren waaruit je een muziekfragment gaat knippen. Je bestand gevonden - selecteer het en klik op Openen.

Stap 5

Uw bestand is geladen in het hoofdvenster van het programma. In het werkgebied van het venster zie je de frequentiebalk van je nummer. De cursor wordt automatisch naar de uiterst linkse positie verplaatst. Door op de knop met het driehoekje (Play) te drukken of door op de "Space"-knop op het toetsenbord te drukken, wordt het bestand afgespeeld. U kunt het afspelen stoppen door hetzelfde te doen.

Stap 6

Door tijdens het afspelen met de linkermuisknop op verschillende delen van het bestand te klikken, kun je het deel van het nummer vinden dat je nodig hebt. Als je het benodigde fragment van het nummer hebt gevonden, selecteer het dan met de linkermuisknop. Druk op de spatiebalk om te controleren of je de juiste hebt geselecteerd. Als het fragment correct is geselecteerd, klikt u met de rechtermuisknop op het geselecteerde fragment - selecteer Kopiëren.

Stap 7

Klik op het menu Bestand - Nieuw. Er wordt een nieuw leeg venster geopend. Klik met de rechtermuisknop op de werkruimte - selecteer Plakken. Sla het bestand op door op het menu Bestand - Opslaan als te klikken. Selecteer het juiste formaat (Mp3) - klik op de knop Opslaan.

Aanbevolen: