Hoe U Uw Mobiele Provider Kunt Vinden

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Mobiele Provider Kunt Vinden
Hoe U Uw Mobiele Provider Kunt Vinden

Video: Hoe U Uw Mobiele Provider Kunt Vinden

Video: Hoe U Uw Mobiele Provider Kunt Vinden
Video: How to check Carrier for iPhone, Android / how to find out what carrier my iphone is locked to 2024, April
Anonim

Nu verras je niemand met een mobiele telefoon. Tegenwoordig is het moeilijk om je een persoon voor te stellen zonder een mobiele telefoon. Maar zelfs ervaren gebruikers van mobiele netwerken kunnen het soms moeilijk vinden om de verscheidenheid aan mobiele operators te begrijpen.

Hoe u uw mobiele provider kunt vinden
Hoe u uw mobiele provider kunt vinden

instructies:

Stap 1

De moeilijkheid om te bepalen of een mobiel nummer tot een bepaald netwerk behoort, is dat in dit geval het nummer niet gebonden is aan de plaats van registratie. Die. uw gsm-nummer is op geen enkele manier afhankelijk van de stad waar u dit nummer heeft gekregen. Het nummer is specifiek toegewezen aan de mobiele operator, volgens de wetten van het Federal Communications Agency.

Stap 2

Houd ook rekening met het feit dat het probleem van het nauwkeurig bepalen van de aansluiting bij een bepaalde operator wordt bemoeilijkt door de verhoogde frequentie van fraude. Dit geldt ook voor klanten van mobiele netwerken en operators.

Stap 3

Gebruik voor de meest betrouwbare informatie de DEF-codebases. Deze bronnen werken in de "on-line" modus (altijd in contact) en stellen u in staat om een of andere mobiele operator nauwkeurig te identificeren.

Stap 4

Gebruik de website van het bedrijf MTT ("Interregionale TransitTelecom") om toegang te krijgen tot dergelijke databases, aangezien deze bron de meest volledige informatie biedt over de mobiele nummers van alle bekende operatoren. Gebruik de officiële websites van mobiele operators als u problemen ondervindt. Alle benodigde links worden hieronder gegeven.

Stap 5

Bepaal eerst de meest geschikte indeling voor het gebruik van de DEF-codedatabases. Tegenwoordig zijn er twee opties - ofwel om informatie te krijgen over de eerste drie cijfers van een mobiel telefoonnummer (bestaande uit 7 cijfers), of om te werken met een selectie van informatie over individuele parameters van het nummer. Dergelijke parameters kunnen kenmerken zijn als regio, cellulaire operator, communicatiestandaard, evenals de datum van introductie van de index.

Stap 6

Voer de benodigde gegevens in een gespecialiseerd formulier in, waarna u alle benodigde informatie in het bijbehorende formulier hieronder ontvangt.

Aanbevolen: