Hoe Een Foto Naar Mobiel Te Sturen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Foto Naar Mobiel Te Sturen
Hoe Een Foto Naar Mobiel Te Sturen

Video: Hoe Een Foto Naar Mobiel Te Sturen

Video: Hoe Een Foto Naar Mobiel Te Sturen
Video: Easy How To Send Picture Text on Android - How To Send Picture Text Message Instructions, Guide 2024, Mei
Anonim

Met mobiele telefoons kunt u verschillende bestanden overbrengen met behulp van mms-technologie. Het instellen van mms gebeurt met de hulp van een mobiele operator. Elke telefoon heeft zijn eigen parameters.

Hoe een foto naar mobiel te sturen
Hoe een foto naar mobiel te sturen

instructies:

Stap 1

Om een foto naar een mobiele telefoon te sturen, moet u enkele instellingen in het telefoonsysteem uitvoeren. Vergeet ook niet dat u alleen afbeeldingen kunt verzenden vanaf mobiele apparaten die mms ondersteunen. Bel de ondersteuningsdienst van uw mobiele provider. Vraag hen vervolgens om automatische instellingen te verzenden, zodat de mms-technologie op de telefoon werkt. In dit geval kan het systeem om een code voor installatie vragen. Meestal is dit een combinatie van de nummers 1234 of 0000. Meer precies kunt u dit aan de telefoniste vragen.

Stap 2

Instellingen kunnen ook in de handmatige modus worden gemaakt. Ga naar de officiële website van de exploitant. Selecteer het telefoonmodel waarvoor u ondersteuning voor het verzenden van mms wilt configureren. Voer alle handelingen uit die op de site worden aangegeven. Voer dergelijke gegevens zorgvuldig in, aangezien dit een belangrijke factor is waarvan de bezorging van het bericht aan de abonnee afhangt.

Stap 3

Om te weten of het bericht bij de abonnee is afgeleverd of niet, schakelt u het "Bezorgingsrapport" in. Nu moet u een nieuw bericht maken dat een afbeelding zal bevatten. Klik op "Mm's verzenden". Dit menu kan op verschillende telefoons anders worden opgeroepen. Voeg de afbeelding in die u wilt verzenden. Vergeet echter niet dat het volume aan afbeeldingen beperkt is, aangezien mms-technologie geen grote volumes kan overbrengen. Ook zullen andere apparaten niet in staat zijn om te grote hoeveelheden afbeeldingen te accepteren.

Stap 4

Zodra u de afbeelding naar het bericht uploadt, voegt u een klein bericht toe zodat de ontvanger kan begrijpen waarom de afbeelding is verzonden. In dit geval kunt u niet alleen gedownloade afbeeldingen van internet of standaardtelefoons verzenden, maar ook foto's die zijn gemaakt met een camera die in een mobiel apparaat is geïnstalleerd.

Aanbevolen: