Hoe De Mail.ru-agent Met De Telefoon Te Verbinden

Inhoudsopgave:

Hoe De Mail.ru-agent Met De Telefoon Te Verbinden
Hoe De Mail.ru-agent Met De Telefoon Te Verbinden

Video: Hoe De Mail.ru-agent Met De Telefoon Te Verbinden

Video: Hoe De Mail.ru-agent Met De Telefoon Te Verbinden
Video: Пару слов про Агент Mail.ru 2024, Mei
Anonim

Het verbinden van Mail. Ru Agent met een mobiele telefoon kost niet veel tijd. Alle stappen voor het installeren en instellen van de applicatie vereisen een minimum aan tussenkomst van u in het algehele installatieproces.

Mail. Ru Agent verbinden met je telefoon
Mail. Ru Agent verbinden met je telefoon

Noodzakelijk

Mobiele telefoon, internet

instructies:

Stap 1

Om deze applicatie vanaf je mobiele telefoon te kunnen gebruiken, moet je eerst het installatiepakket downloaden. Dit kan als volgt.

Stap 2

Bezoek de mobiele versie van de Mail. Ru-portal. Gebruik de navigatie om het tabblad "Agent" te vinden en wacht tot de pagina is geladen. Op de pagina die wordt geopend, vindt u een link waarmee u Mail. Ru Agent naar uw mobiele telefoon kunt downloaden. Volg deze link en wacht tot het downloaden van het installatieprogramma is voltooid.

Stap 3

Open het gedownloade installatieprogramma. De telefoon zal de applicatie automatisch installeren, u hoeft alleen af en toe de gewenste installatieparameters in te stellen. Meestal is de totale installatietijd niet meer dan twee minuten. Nadat de applicatie op uw mobiele telefoon is geïnstalleerd, kunt u deze activeren.

Stap 4

Zorg ervoor dat internet op uw telefoon is ingeschakeld. Ga naar de applicatiemap en start de mailagent. Het programma vereist dat u zich aanmeldt om verder te kunnen werken. Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in. Nadat u het programma hebt ingevoerd met uw gebruikersnaam, kunt u de geïnstalleerde applicatie gebruiken. Houd er rekening mee dat het gebruik van een agent aan de telefoon geen extra betaling oplevert, u betaalt alleen voor verkeer (volgens het tarief).

Aanbevolen: