Teksten Zoeken Voor E-books

Inhoudsopgave:

Teksten Zoeken Voor E-books
Teksten Zoeken Voor E-books

Video: Teksten Zoeken Voor E-books

Video: Teksten Zoeken Voor E-books
Video: Find your text books – Pt 4 Find the E-book 2024, Mei
Anonim

Een e-book is een heel handig gadget om onderweg, op vakantie en gewoon in de vrije tijd allerlei literatuur te lezen. Het stelt u in staat om een grote hoeveelheid teksten tot uw beschikking te hebben zonder overlast te veroorzaken met zwaar gewicht, grote afmetingen, enz. Maar veel recente apparaatbezitters vragen zich soms af hoe ze naar teksten voor een e-book moeten zoeken, in welk formaat ze moeten downloaden.

Teksten zoeken voor e-books
Teksten zoeken voor e-books

Het is nodig

Een e-book, een computer aangesloten op het internet, een kabel om een boek aan te sluiten en een computer

instructies:

Stap 1

Bepaal welk boek je wilt lezen en zoek het op internet. Als u de titel en auteur in de zoekbalk schrijft en het woord "download" of "lezen" toevoegt, kunt u een link krijgen naar een bron waar het boek zal worden geplaatst om online te worden gelezen.

Stap 2

Download de tekst ("selecteer" en "kopieer") en plak deze in een teksteditor - word. Bewerk het zodat het lezen zo gemakkelijk mogelijk was: maak alinea's, een rode lijn, tk. vaak op internet gaat de tekst in een stevig blok.

Stap 3

Sla de tekst op in pdf-formaat, klik hiervoor op "opslaan als" en selecteer het gewenste item. Het kan echter zijn dat u het opnieuw moet aanpassen, omdat een computerleesbaar lettertype voor u klein kan lijken op het scherm van een e-book. Het hangt af van de weergavegrootte van het apparaat. Nadat u een handig lettertype hebt gekozen en uit het hoofd hebt geleerd, komt u niet meer op deze vraag terug. Je kunt scaling ook gebruiken in een e-book, maar dat is niet zo handig.

Stap 4

Schrijf in de zoekbalk "wat te lezen" of iets dergelijks als je nog geen specifiek boek hebt geselecteerd om te lezen. Als je besloten hebt, doe dan wat hierboven is geschreven. Maar naast de tekst online kun je op de SERP ook een link krijgen naar een kant-en-klaar format voor het lezen van een e-book. Mogelijk krijgt u de formaten fb2, epub, txt aangeboden.

Stap 5

Selecteer het gewenste formaat. De meeste boeken ondersteunen de bovengenoemde PDF. Ook populair in Adobe is het formaat, dat is gebaseerd op html - epub. Heb je geen e-book, maar een telefoon, dan kun je beter voor Java kiezen. Platte tekst (txt) wordt ook ondersteund door de software van de meeste boeken.

Aanbevolen: