Muziek Uploaden Naar De IPhone

Inhoudsopgave:

Muziek Uploaden Naar De IPhone
Muziek Uploaden Naar De IPhone

Video: Muziek Uploaden Naar De IPhone

Video: Muziek Uploaden Naar De IPhone
Video: How to Transfer Music from Computer to iPhone 2024, April
Anonim

IPhone-apparaten onderscheiden zich door hun veelzijdigheid. Een van de populaire features van deze gadget is de muziekspeler. Het onvermogen om muziekbestanden naar de iPhone te downloaden zoals een normaal verwisselbaar medium, laat veel gebruikers echter in de war.

Hoe muziek naar de iPhone te uploaden
Hoe muziek naar de iPhone te uploaden

instructies:

Stap 1

Verbind je iPhone met je computer via de USB-kabel. Start de app die nodig is om bestanden naar de iPhone te schrijven - iTunes. Als je het niet hebt geïnstalleerd, download het dan van de officiële website van de ontwikkelaars. Om dit te doen, start u uw webbrowser, gaat u naar apple.com, opent u het iTunes-tabblad en klikt u op de link Gratis downloaden.

Stap 2

Geef op de pagina die wordt geopend op welke versie u wilt downloaden en klik vervolgens op Nu downloaden. Wacht tot het uploadproces van het bestand is voltooid. Nadat u het volledig hebt gedownload, dubbelklikt u erop en installeert u de applicatie.

Stap 3

Selecteer in de iTunes-interface het menu "Bestand" -> "Nieuwe afspeellijst". Geef het daarna in de linkerkolom op het tabblad "Afspeellijsten" een naam. Hij is het die zal worden gebruikt om muziek op de iPhone op te nemen.

Stap 4

Gebruik Windows Verkenner (of een andere bestandsbeheerder) om de audiobestanden te vinden die u naar de iPhone wilt overbrengen. Selecteer ze en sleep ze vervolgens naar het iTunes-venster naar de gemaakte afspeellijst. Om dit te doen, klikt u met de linkermuisknop op de geselecteerde bestanden en sleept u ze zonder de knop los te laten. Op dezelfde manier kunt u toevoegen aan de afspeellijst en andere muziekbestanden die u op de iPhone wilt opnemen.

Stap 5

Voeg een omslag toe voor de afspeellijst. Selecteer alle bestanden erin, klik er met de rechtermuisknop op en selecteer "Informatie". Vink in het geopende venster het vakje "Omslag" aan en upload vervolgens de gewenste afbeelding.

Stap 6

Het belangrijkste dat overblijft is het opnemen van de muziek. Selecteer onder Apparaten iPhone en open vervolgens het menu Muziek. Vink het vakje aan naast 'Muziek synchroniseren' en selecteer 'Favoriete afspeellijsten'. Selecteer het selectievakje van de gemaakte afspeellijst en klik vervolgens op de knop "Toepassen". Wacht tot het proces is voltooid.

Aanbevolen: