Informatie Overdragen Via Bluetooth Via

Inhoudsopgave:

Informatie Overdragen Via Bluetooth Via
Informatie Overdragen Via Bluetooth Via

Video: Informatie Overdragen Via Bluetooth Via

Video: Informatie Overdragen Via Bluetooth Via
Video: Bluetooth-relaisbesturing AC- of DC-belasting met mobiele telefoon [Engels] 2024, April
Anonim

Bluetooth is een optie in een mobiele telefoon waarmee u een draadloze verbinding tot stand kunt brengen met andere apparaten, zoals een telefoon, een computer. Dat wil zeggen, de bezitters van mobiele telefoons hebben de mogelijkheid om foto's, video- en audiobeelden, toepassingen via het radiokanaal uit te wisselen.

Informatie overdragen via bluetooth via
Informatie overdragen via bluetooth via

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat uw telefoon een Bluetooth-verbinding heeft. Om dit te doen, kunt u de instructies lezen die bij de telefoon zijn geleverd, of naar het telefoonmenu gaan en daar een tabblad vinden met de naam van deze optie.

Stap 2

In de regel worden bestanden uitgewisseld met behulp van radiogolven, dus u moet de gekoppelde apparaten zo plaatsen dat de afstand tussen hen niet groter is dan 10 meter. Bij gebruik van Bluetooth is de batterij veel sneller leeg; schakel deze optie daarom uit wanneer deze niet in gebruik is.

Stap 3

Ga naar het telefoonmenu, selecteer het tabblad "Opties" of "Instellingen". Klik in de lijst die wordt geopend op het item "Communicatie" en vervolgens op Bluetooth. Maak deze optie actief, dat wil zeggen, schakel deze in.

Stap 4

U kunt ook de beschikbaarheid van de telefoon instellen, dat wil zeggen dat deze voor iedereen in de 10-meterzone zichtbaar is, of periodiek beschikbaar is of voor iedereen verborgen is. U hebt de mogelijkheid om de naam van de telefoon te hernoemen, die zichtbaar is voor het gekoppelde apparaat. Standaard wordt de naam van het telefoonmodel aangegeven, bijvoorbeeld NokC6.

Stap 5

Zoek na het activeren van Bluetooth het bestand dat u wilt overzetten en open het. Rechtsonder ziet u het item "Functies", klik op de toets die eronder staat. Klik in de lijst die wordt geopend op "Verzenden" en vervolgens - "Via Bluetooth". Er verschijnt onmiddellijk een venster waarin wordt gezocht naar die apparaten die zich in de toegankelijke zone bevinden.

Stap 6

Nadat u hebt bepaald naar welk apparaat u het bestand wilt overbrengen, klikt u op "Verbinden" of "Verbinden". Het belangrijkste is dat het ook de Bluetooth-parameter actief heeft. Onmiddellijk komt er een verzoek om toestemming om informatie te ontvangen naar de gekoppelde telefoon of computer, soms moet u een wachtwoord invoeren, dat vier nullen bevat. Het bestand wordt dan overgedragen.

Aanbevolen: