Hoe Herken Je Een Originele Telefoon Van Een Chinese Telefoon?

Inhoudsopgave:

Hoe Herken Je Een Originele Telefoon Van Een Chinese Telefoon?
Hoe Herken Je Een Originele Telefoon Van Een Chinese Telefoon?

Video: Hoe Herken Je Een Originele Telefoon Van Een Chinese Telefoon?

Video: Hoe Herken Je Een Originele Telefoon Van Een Chinese Telefoon?
Video: How To Check Original Mobile Phones or Copy 2024, April
Anonim

Tegenwoordig vervalsen ze vaak alles wat zich niet schaamt om te vervalsen. Telefoons, met name de IPhone, zijn niet gespaard gebleven door de Chinese knoeiers. Hoe kun je een originele iPhone van een Chinese onderscheiden?

Hoe herken je een originele telefoon van een Chinese telefoon?
Hoe herken je een originele telefoon van een Chinese telefoon?

instructies:

Stap 1

Let op de verpakking van de telefoon. Als het wordt geopend, geloof dan zorgvuldig alles wat daar ligt. Zelfs als het apparaat zelf "schoon" is, kan de headset of oplader worden vervangen door Chinese.

Stap 2

De oplader van de merk-iPhone weegt 60 g en er staat Foxlink of Flextronix op. De Chinese tegenhangers zijn lichter - ze wegen 40 g en hebben vaak Chinese karakters.

Stap 3

Kijk eens goed naar de stickers op de telefooncel. Als het echt is, zie je de sticker nooit ondersteboven geplakt ten opzichte van de tekst op de verpakking.

Stap 4

Er mogen geen vergrendelingen op de USB-kabel aan de kant van de telefoonconnector zitten.

Stap 5

Met de headset is het moeilijker - er is geen verschil tussen de originele en Chinese koptelefoon, behalve dat de draad harder is voor vervalsingen.

Stap 6

Kijk eens goed naar het appellogo, dat bij sommige vervalsingen aan de andere kant kan worden gebeten.

Stap 7

De schermgrootte van de IPhone van het merk is groter dan die van vervalsingen uit China. Dit is duidelijk zichtbaar als het origineel en de kopie naast elkaar staan.

Stap 8

Het is nogal moeilijk om de hoes van een echte iPhone te verwijderen, wat niet gezegd kan worden van zijn Chinese tegenhanger.

Stap 9

Macintosh is altijd geïnstalleerd op echte iPhones. In het geval van een nep kan het systeem afwijken. Of misschien begrijp je helemaal niet wat voor besturingssysteem en besturingssysteem het is.

Stap 10

Originele Apple-apparaten ondersteunen wifi, maar Chinese niet altijd. Als je iPhone geen wifi ondersteunt, is hij zeker gemaakt in China.

Stap 11

Het aanraakscherm van nep-iPhones reageert op de aanraking van objecten, in tegenstelling tot het scherm van een merkapparaat, dat alleen reageert op de aanraking van uw vingers.

Stap 12

Originele iPhones ondersteunen een virtueel toetsenbord, terwijl Chinese iPhones dat niet doen.

Stap 13

Soms zijn er spelfouten en typefouten in bepaalde items van het iPhone-menu. Dit betekent dat het toestel duidelijk in China is gebouwd en niets met Apple te maken heeft.

Stap 14

De set met de iPhone mag geen tafelstandaard bevatten, een apparaat om een simkaart uit het apparaat te halen en een doekje. Als je een gloednieuwe iPhone hebt gekocht en deze items zijn er niet, moet je weten dat je apparaat duidelijk nep is.

Stap 15

De originele iPhones hebben altijd een ingebouwd geheugen, terwijl hun Chinese concurrenten verwisselbare flashdrives hebben.

Aanbevolen: