Een Afbeelding Aan Een Nummer Toevoegen

Inhoudsopgave:

Een Afbeelding Aan Een Nummer Toevoegen
Een Afbeelding Aan Een Nummer Toevoegen

Video: Een Afbeelding Aan Een Nummer Toevoegen

Video: Een Afbeelding Aan Een Nummer Toevoegen
Video: Cursus Word Les 8: Bijschrift Toevoegen aan Afbeelding + Bijschrift Opmaken 2024, Maart
Anonim

Moderne computerpresentaties zijn een combinatie van afbeeldingen en muziektracks. Om dergelijke bestanden te maken, moet u gespecialiseerde software gebruiken.

Een afbeelding aan een nummer toevoegen
Een afbeelding aan een nummer toevoegen

Het is nodig

Filmmaker

instructies:

Stap 1

Een van de beste gratis presentatietools is Movie Maker. Download de installatiebestanden voor deze software van de ontwikkelaarssite. Installeer het hulpprogramma door het gedownloade bestand uit te voeren.

Stap 2

Open het hoofdmenu van Movie Maker. Selecteer het tabblad Bestand en ga naar de functie Toevoegen aan project. Wacht tot het Windows Verkenner-venster start. Geef de vereiste bestanden op.

Stap 3

Volg de beschreven volgorde totdat alle benodigde afbeeldingen aan het project zijn toegevoegd. Voeg op dezelfde manier audiotracks toe aan een toekomstige presentatie.

Stap 4

Selecteer het menu "Beeld" en activeer het item "Toon visualisatiebalk" door erop te klikken met de linkermuisknop. Verplaats alle afbeeldingen op volgorde naar het veld Video. Als je de volgorde van de afbeeldingen hebt verwisseld, verander dan hun positie in de renderbalk.

Stap 5

Breng de muziektracks die in het project zijn opgenomen over naar het veld Geluid. Stel de weergavetijd in voor elke specifieke dia. Met deze functie kunt u het beeld precies afstemmen op het gewenste moment in de soundtrack.

Stap 6

Bekijk de definitieve versie van het project na de training van al het personeel. Klik hiervoor op de knop Afspelen. Corrigeer eventuele onnauwkeurigheden en pas de timing van bepaalde slides aan. Voeg indien nodig visuals toe.

Stap 7

Begin met het opslaan van uw voltooide project. Druk tegelijkertijd op de toetsen Ctrl en S. Nadat u een nieuw dialoogvenster hebt geopend, vult u het veld "Bestandsnaam" in en geeft u de map op om het op te slaan.

Stap 8

Activeer het item "Zorg voor de beste videokwaliteit" door er een vinkje naast te zetten. Klik op de knop "Doorgaan". Wacht terwijl het programma de elementen verbindt. Voer het resulterende videobestand uit met een speciale speler.

Aanbevolen: