Hoe Zet Je Skype Op Je Telefoon?

Inhoudsopgave:

Hoe Zet Je Skype Op Je Telefoon?
Hoe Zet Je Skype Op Je Telefoon?

Video: Hoe Zet Je Skype Op Je Telefoon?

Video: Hoe Zet Je Skype Op Je Telefoon?
Video: How to Use Skype Mobile App for iPhone and Android 2024, April
Anonim

Skype ("Skype") is gratis software die communicatie tussen computers en/of mobiele apparaten mogelijk maakt, niet via GSM of vergelijkbare kanalen, maar via internet via VoIP-technologie.

Hoe zet je Skype op je telefoon?
Hoe zet je Skype op je telefoon?

instructies:

Stap 1

Naast absoluut gratis bellen tussen apparaten die met internet zijn verbonden, ondersteunt Skype bellen naar vaste lijnen in alle landen, terwijl de kosten van een minuut gesprek aanzienlijk lager zijn in vergelijking met tarieven van overheidsaanbieders.

Tegenwoordig heeft Skype applicaties voor verschillende mobiele platforms.

Op het Android-besturingssysteem van Google kan Skype bellen via 3G/HSDPA en Wi-Fi-kanalen. Niet alle Android-telefoons ondersteunen de Android APK. Houd er rekening mee dat de Skype-software Android 2.1 of hoger besturingssysteem vereist.

Het gratis programma Skype voor Android bevindt zich in de Android Market via de link:

Om de APK te downloaden en te installeren, moet u met uw Google-account inloggen op de Android Market.

Stap 2

Skype voor Apple iOS (iPhone 4, iPad 2, iPod Touch 4G) ondersteunt sinds kort videotelefonie en is een prima vervanging voor de beperkte standaard FaceTime-app. Volg deze link:

Deze link leidt je door naar de Apple App Store. Download de IPA-toepassing naar uw computer door op de knop "Bekijken in iTunes" te klikken. Apple iTunes moet op uw computer zijn geïnstalleerd. Nadat u het programma hebt gedownload, sluit u uw apparaat aan op uw computer en synchroniseert u het.

Stap 3

Skype voor klassieke mobiele platforms (Java), evenals Symbian, is verkrijgbaar bij:

Klik op de knop "Skype installeren op mobiel" en voer uw mobiele telefoonnummer in het venster dat verschijnt in. Als reactie stuurt de site een sms-bericht naar je mobiel. Het bericht bevat een link waarop een speciale mobiele service uw telefoonmodel bepaalt en bepaalt of u Skype kunt downloaden.

Aanbevolen: