Hoe U Uw Stem Kunt Controleren

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Stem Kunt Controleren
Hoe U Uw Stem Kunt Controleren

Video: Hoe U Uw Stem Kunt Controleren

Video: Hoe U Uw Stem Kunt Controleren
Video: Hoe dient u uw belastingaangifte in via MyMinfin 2024, April
Anonim

De stem is het oudste muziekinstrument dat de mensheid kent. Met een relatief klein bereik (in het beste geval tot drie octaven), is hij niettemin het leidende timbre van werken die met zijn deelname voor ensembles zijn geschreven. Stemtesten die worden uitgevoerd door foniaters en KNO-artsen zijn gericht op het opsporen van defecten in het stemapparaat: slecht functioneren van de stembanden, longziekte, enzovoort.

Hoe u uw stem kunt controleren
Hoe u uw stem kunt controleren

instructies:

Stap 1

Alleen een professionele arts kan de stem controleren. Zie zo'n specialist in een privé- of openbare kliniek. De meeste gekwalificeerde phoniaters werken privé, je kunt ze vinden via een aantal muziekonderwijsinstellingen: RAM ze. Gnesins, Conservatorium van Moskou Tsjaikovski, enz. Bel je huisarts en maak een afspraak. Geef de kosten van het eerste consult op.

Stap 2

Een KNO-arts of een KNO-arts is in de regel niet verbonden aan muziekuniversiteiten en werkt in speciale medische instellingen. U kunt telefonisch een afspraak maken of door persoonlijk langs te komen in de kliniek. In openbare medische instellingen wordt een afspraak uitgevoerd op vertoon van een verplichte ziektekostenverzekering.

Stap 3

Indicaties voor stemtesten: ongemakkelijk gevoel, roos in de keel in rust, bij spreken of zingen, roken, overmatig alcoholgebruik, chronische acute respiratoire virale infecties, laryngitis, faryngitis en andere aandoeningen van de luchtwegen en spraaksystemen (ook in het stadium van herstel).

Aanbevolen: