Een Processor Aansluiten Op Een Tv

Inhoudsopgave:

Een Processor Aansluiten Op Een Tv
Een Processor Aansluiten Op Een Tv

Video: Een Processor Aansluiten Op Een Tv

Video: Een Processor Aansluiten Op Een Tv
Video: How to connect CPU to TV Easily//How To Use Your TV As A Computer Monitor Easily//Technical NVN 99 2024, Mei
Anonim

Om de aansluiting van een tv op een stationaire computer tot stand te brengen, moet rekening worden gehouden met verschillende nuances. Dit betreft vooral de keuze van het type aansluiting van de twee bovengenoemde apparaten.

Een processor aansluiten op een tv
Een processor aansluiten op een tv

Noodzakelijk

VDI-HDMI-kabel

instructies:

Stap 1

Onderzoek de connectoren op uw tv en systeemeenheid. Bepaal de juiste soorten. Onthoud dat niet alleen identieke kanalen kunnen worden aangesloten. We raden aan om digitale datakanalen zoals VDI en HDMI te gebruiken om de beste beeldkwaliteit op uw TV te krijgen.

Stap 2

Selecteer de connectoren waarmee u de tv op de systeemeenheid wilt aansluiten. Meestal wordt de DVI-poort van de videokaart aangesloten op de HDMI-connector van de tv. Hiervoor heeft u een DVI-HMDI-adapter en HDMI-HDMI-kabel nodig. Sluit met deze apparaten de tv aan op de pc-videokaart.

Stap 3

Schakel beide bovenstaande apparatuur in. Zorg ervoor dat u het menu TV-instellingen opent en de gewenste poort selecteert waarvan het signaal zal worden ontvangen. Ga nu verder met het configureren van de instellingen voor de videoadapter van uw computer

Stap 4

Gebruik je een tv zonder monitor, dan hoef je alleen de schermresolutie aan te passen. Klik in Windows Seven met de rechtermuisknop op het bureaublad en selecteer "Schermresolutie". Stel de juiste resolutie in en klik op de knop "Toepassen".

Stap 5

Als u de tv en de monitor synchroon wilt gebruiken, voltooi dan de gedetailleerde instellingen. Bepaal eerst welke van de apparaten de belangrijkste zal zijn. Klik op de afbeelding in het menu "Schermresolutie" en activeer de optie "Maak deze weergave de primaire".

Stap 6

Selecteer nu de opties voor het tweede display. Selecteer de optie Duplicate Screen om hetzelfde beeld op uw monitor en tv weer te geven. Selecteer de optie Scherm uitvouwen om deze apparaten voor verschillende doeleinden te gebruiken. Hierdoor kunt u verschillende programma's en toepassingen tegelijkertijd op beide schermen uitvoeren. Deze functie wordt het meest thuis gebruikt.

Aanbevolen: