Hoe Een Agent Op De Telefoon Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Een Agent Op De Telefoon Te Installeren
Hoe Een Agent Op De Telefoon Te Installeren

Video: Hoe Een Agent Op De Telefoon Te Installeren

Video: Hoe Een Agent Op De Telefoon Te Installeren
Video: Nieuwe Android-smartphone? Bestanden overzetten doe je zo 2024, Maart
Anonim

Steeds meer gebruikers van sociale netwerken schakelen over op communicatie met hun vrienden via een mobiele telefoon. Met moderne telefoons kunt u communiceren op sociale netwerken via speciale clientprogramma's, waaronder Mail. Ru Agent.

Agent laadt foto
Agent laadt foto

instructies:

Stap 1

Het installeren van de "agent" kost wat tijd en omvat verschillende stappen.

Allereerst moet u het installatiebestand downloaden. Dit kan met behulp van een computer door de link te volgen www.agent.mail.ru, waar u wordt aangeboden om de "agent" te downloaden. U moet de clientversie voor uw telefoon selecteren en akkoord gaan met de download. Daarna moet het gedownloade bestand naar de telefoon worden gekopieerd en kan de installatie worden gestart vanuit het telefoonmenu. Om de installatie van het programma op de telefoon te starten, moet u naar de applicatiebeheerder van de telefoon gaan en het gedownloade bestand openen

Stap 2

Als u niet zeker weet of u de applicatie van de computer naar de telefoon kunt kopiëren, kunt u rechtstreeks van de telefoon naar de link wap.mail.ru/cgi-bin/splash gaan en, nadat u de versie van de agent voor uw model, download het. Onthoud de map waarnaar de telefoon het downloadbestand zal sturen en start de installatie van de agent nadat de download is voltooid.

Stap 3

Nu verschijnt het Mail. Ru Agent-pictogram tussen uw applicaties op uw telefoon. Je hoeft het alleen maar te starten en de details van je account op Mail.ru in te voeren: e-mailadres en wachtwoord ervan.

Aanbevolen: