ZTE Blade S6-smartphone, Beoordeling En Specificaties

Inhoudsopgave:

ZTE Blade S6-smartphone, Beoordeling En Specificaties
ZTE Blade S6-smartphone, Beoordeling En Specificaties

Video: ZTE Blade S6-smartphone, Beoordeling En Specificaties

Video: ZTE Blade S6-smartphone, Beoordeling En Specificaties
Video: Обзор ZTE Blade S6 2024, Mei
Anonim

Het overweldigende succes van de Apple iPhone 6 achtervolgt velen. Elke derde persoon droomt ervan om eigenaar te worden van een populaire smartphone, maar niet iedereen heeft de nodige financiële middelen. Om de droom van de meeste mensen waar te maken, bracht het Chinese bedrijf ZTE in januari 2015 de Chinese analoog van de 6 iPhone uit - ZTE Blade S6.

ZTE Blade S6-smartphone, beoordeling en specificaties
ZTE Blade S6-smartphone, beoordeling en specificaties

Een kleine excursie in de geschiedenis

ZTE werd opgericht in 1985 en nam langzaam een leidende positie in als fabrikant van telecommunicatieapparatuur en mobiele telefoons. In 2010 stond het bedrijf op de vierde plaats in de wereld onder leveranciers van mobiele producten en een jaar later klom het op naar de tweede plaats.

Het bedrijf produceerde al enige tijd producten met een geïntegreerd GLONASS-navigatiesysteem, maar sinds maart 2012 zijn de leveringen opgeschort.

Analoge iPhone 6 voor een betaalbare prijs

675f89defa82
675f89defa82

ZTE Blade S6, met uitzondering van het logo, herhaalt bijna volledig het ontwerp van de iPhone 6, maar de interne kenmerken zijn enigszins anders. Met een 8-core Snapdragon 615-processor (1,7 GHz) ondersteunt de smartphone het MiFavor 3.0-besturingssysteem bovenop het Android 5.0 Lollipop-systeem. Over het algemeen is de software twee stappen lager dan de iOS 8-firmware in de iPhone 6.

De dikte van de smartphone is 7,7 mm. Het gewicht is vrij licht - 134 g. Het materiaal is van plastic (in tegenstelling tot aluminium in de iPhone 6), wat voor enig ongemak zorgt: de telefoon wordt erg heet tijdens het opladen. De batterij met een capaciteit van 2400 mAh is bestand tegen maximaal 2 dagen continu gebruik, op voorwaarde dat u geen toegang heeft tot internet.

De schermgrootte is 5,5 inch, de beeldkwaliteit is 720x1280 pixels, de kleurdichtheid is 294. Het gevoel van Full HD-technologie wordt gecreëerd, echter de beeldoverdrachttechnologie in een smartphone is eenvoudiger - Incell, maar dit belet de ogen niet van genieten.

Door de aanwezigheid van 2 camera's: hoofd- en voorkant, met een capaciteit van 13 en 5 megapixels, kunt u foto's maken en videogesprekken voeren van gemiddelde kwaliteit, zonder optische stabilisatie.

Belangrijke voordelen zijn: video-opname en -overdracht van hoge kwaliteit, een aparte geluidsprocessor en de mogelijkheid om de gebaren van de eigenaar te begrijpen (Smart Sense-technologie, standaard uitgeschakeld, om het in te schakelen, moet u in de instellingen kijken). Als u het bijvoorbeeld aan uw oor houdt, wordt het beantwoorden van een inkomende oproep automatisch ingeschakeld zonder dat u op de sensor hoeft te drukken.

De externe speaker is wat zwak, het geluid in de koptelefoon is helderder en rijker. Minpuntje: slechte verstaanbaarheid van de stem van de abonnee aan de lijn terwijl hij op straat is.

Standaard is de smartphone voorzien van vrijwel alle benodigde Google applicaties. Voor het gemak van de gebruiker zijn de CleanMaster junk cleaner en de Camera 360 fotobewerkingsapplicatie geïnstalleerd.

Aanbevolen: