Hoe Maak Je Een Zelfgemaakte Camera

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Zelfgemaakte Camera
Hoe Maak Je Een Zelfgemaakte Camera

Video: Hoe Maak Je Een Zelfgemaakte Camera

Video: Hoe Maak Je Een Zelfgemaakte Camera
Video: How to make a pinhole camera at home very easy way|how make pinhole camera for school project|DIY 2024, April
Anonim

Na een ongeval moet de auto worden rechtgetrokken en vervolgens worden geverfd. Dit kan met een spuitpistool in een speciale spuitcabine. Niet veel autoservices hebben het, aangezien de minimale kosten 18 duizend euro bedragen. Je kunt zo'n camera met je eigen handen maken en er geld aan verdienen door zelf te werken of door hem te verhuren.

Hoe maak je een zelfgemaakte camera
Hoe maak je een zelfgemaakte camera

Het is nodig

  • - garage;
  • - fluorescentielampen;
  • - luchtinlaat;
  • - tien;
  • - hitte geweer;
  • - waterpistool.

instructies:

Stap 1

Maak uzelf vertrouwd met de spuitcabinecycli voordat u gaat fabriceren. De eerste is luchtzuivering. Het moet uit de kamer worden gehaald, door het filter worden gevoerd en terug in de kamer worden gevoerd. Dit moet onmiddellijk gebeuren nadat de auto in de camera is geplaatst en dit om stof uit de lucht te verwijderen. Vervolgens wordt de autolakmodus ingeschakeld. Lucht wordt van de straat gehaald, door een filter geleid, verwarmd tot 40 graden voordat het in de kamer wordt gevoerd. Vervolgens wordt de auto gedroogd door de lucht te verwarmen tot 80 graden.

Stap 2

Neem een garagebedrijf. De minimale afmetingen voor een spuitcabine zijn 6 bij 4 meter. Koop of huur een garage op lange termijn, voor een periode van minimaal een jaar. Omhul de wanden van de garage met een metalen profielplaat of plastic dakspaan.

Stap 3

Installeer fluorescentielampen onder het plafond en aan de muren. Versterk ook de luchtinlaat, extra verwarmingselementen en een warmtepistool onder het plafond. Verspreid de lucht van het warmtepistool zes tot acht punten rond de omtrek van de garage en leid ze naar het midden.

Stap 4

Verhoog de garagevloer vijftien tot twintig centimeter, installeer een afzuigkap op basis van een ventilator. Maak een gegroefde stalen vloer van geprefabriceerde platen, of las het rooster met wapening. Installeer een dieselaangedreven warmtegenerator in plaats van een verwarmingselement om elektriciteit te besparen.

Stap 5

In plaats van aan de lucht te drogen, kunt u infraroodlampen gebruiken, die het proces meerdere keren versnellen en het schilderen van de auto vergemakkelijken. Installeer de apparatuur in de spuitcabine: een compressor met een geïnstalleerde ontvanger, evenals een spuitpistool. Het is niet aan te raden om zelf auto's te schilderen zonder speciale vaardigheden. Het is beter om gebruik te maken van de diensten van een autodealer.

Aanbevolen: