Hoe De Lijst Met Verbonden Services Te Weten Te Komen

Inhoudsopgave:

Hoe De Lijst Met Verbonden Services Te Weten Te Komen
Hoe De Lijst Met Verbonden Services Te Weten Te Komen

Video: Hoe De Lijst Met Verbonden Services Te Weten Te Komen

Video: Hoe De Lijst Met Verbonden Services Te Weten Te Komen
Video: Axeda Connected Service Overview - Part 1 2024, Mei
Anonim

Een abonnee die de lijst met aangesloten diensten van hem wil opvragen, kan bij zijn telecomoperator een gedetailleerd account bestellen (ook een dienst). Met zijn hulp kunt u andere informatie krijgen: bijvoorbeeld over inkomende en uitgaande gesprekken, de kosten van onderhandelingen, de duur ervan en nog veel meer.

Hoe de lijst met verbonden services te weten te komen
Hoe de lijst met verbonden services te weten te komen

instructies:

Stap 1

De dienst is beschikbaar voor abonnees van telecomoperator Megafon. Zij kunnen gebruik maken van het zelfbedieningssysteem Service Guide. Het is gemakkelijk te vinden op de website van het bedrijf. Daarnaast kunnen netwerkgebruikers terecht bij het abonneeondersteuningsbureau of de Megafon communicatiesalon. Het personeel helpt u bij het opzetten van een bepaalde service, deze in- of uitschakelen. Zo'n bezoek kost u niets (het gebruik van de Servicegids is ook gratis).

Stap 2

Het bedrijf "Beeline" is geen uitzondering, het biedt zijn klanten ook een service genaamd "Bill Detailing". Dankzij haar kom je niet alleen meer te weten over de aangesloten diensten, maar ook over de datum van verzending van berichten, zowel sms als mms, over het tijdstip van ontvangen en bellen, de duur van de oproepen, hun type (of het was een oproep vanuit een stad, mobiel of servicenummer), de kosten van verzonden berichten, onderhandelingen, gedownload internetverkeer. Alle Beeline-abonnees kunnen details krijgen via de website van de operator, ongeacht welk systeem ze gebruiken om hun rekeningen te betalen. Afzonderlijk is het voor abonnees van het kredietvereffeningssysteem mogelijk om een schriftelijke aanvraag te sturen per fax (495) 974-5996 en een e-mail naar [email protected]. In overeenstemming met het geselecteerde tariefplan wordt een bedrag van dertig tot zestig roebel van uw rekening afgeschreven. Klanten van een ander systeem, prepaid, kunnen bij elke communicatiesalon terecht. Vergeet trouwens niet een serviceovereenkomst en een identiteitsbewijs mee te nemen. Aansluiting kost 0 tot 60 roeren.

Stap 3

Detaillering in "MTS" kan u alleen informatie geven over die acties die in de afgelopen drie dagen zijn uitgevoerd. Om de service te activeren, kiest u het USSD-verzoek * 111 * 551 # op het toetsenbord of stuurt u een sms met de code 551 tot 1771. U kunt de benodigde informatie ook krijgen via de Mobile Portal en de Internet Assistant (dit zijn zelfbedieningssystemen). Ze staan op de officiële website van de telecomoperator. U heeft een wachtwoord nodig om toegang te krijgen tot het tweede systeem. Om het te ontvangen, stuurt u een verzoek naar het nummer * 111 * 25 #.

Aanbevolen: