Hoe De Speler Op Te Laden?

Inhoudsopgave:

Hoe De Speler Op Te Laden?
Hoe De Speler Op Te Laden?

Video: Hoe De Speler Op Te Laden?

Video: Hoe De Speler Op Te Laden?
Video: Hoe genereer ik meer clubsnelheid?! #Tip 2024, Mei
Anonim

Zelfs zo'n 10 jaar geleden was een multimediaspeler, zo niet een luxe, dan een duidelijke curiositeit in de handen van een jonge man. Maar met de ontwikkeling van multimediatechnologie is deze gadget erg populair geworden. En er zijn veel manieren om het op te laden.

Er zijn 3 oplaadmogelijkheden voor spelers met oplaadbare batterij
Er zijn 3 oplaadmogelijkheden voor spelers met oplaadbare batterij

Het is nodig

  • - AA / AAA oplaadbare batterij;
  • -USB - kabel, meegeleverd bij sommige spelers;
  • - Oplader meegeleverd bij sommige spelers.

instructies:

Stap 1

Het is noodzakelijk om het type stroomvoorziening van de speler te begrijpen. Vandaag zijn er 2 van:

1) Aangedreven door AA / AAA-batterij / oplaadbare batterij.

2) aangedreven door een ingebouwde batterij.

In het eerste geval hebben we een speler, met aan de achterkant een connector waar je een gewone "vinger" of "kleine vinger" batterij (respectievelijk AA of AAA) kunt plaatsen. Het is ten strengste verboden om een gewone batterij op te laden, omdat deze de lekkage en het verlies van nuttige eigenschappen, zoals de retentietijd, bedreigt. Het wordt aanbevolen om oplaadbare batterijen van hetzelfde formaat voor de spelers te gebruiken, geen AA / AAA-batterijen.

In het tweede geval is de speler uitgerust met een niet-verwijderbare batterij, die een langere levensduur heeft dan een oplaadbare batterij, maar als de oplaadtijd extreem laag wordt, is het onmogelijk om het servicecentrum te vermijden.

Stap 2

Hoe laad ik een bepaald type speler op?

Er zijn 3 oplaadmogelijkheden voor spelers met oplaadbare batterij:

1) Laad de speler rechtstreeks op met de batterij in de USB-poort van de computer

2) De batterij buiten de speler opladen via een oplader van een andere fabrikant.

3) Opladen van de in de speler geplaatste batterij via de netwerk-USB-adapter.

De eerste twee methoden zijn het populairst omdat: de uitgangsstroom van de USB-poort van de computer is niet hoger dan 600 mA, waardoor u de batterij veilig kunt opladen, en u kunt altijd een oplader van een derde partij meenemen en deze op elk gewenst moment in het stopcontact steken, terwijl de In het tweede geval zal het laadtarief hoger zijn. De derde methode is riskant, en dit komt door het feit dat deze of gene adapter is ontworpen voor welke uitgangsstroom. Gemiddeld varieert deze indicator van 400 mA tot 1200 mA. In het eerste geval zal het opladen extreem traag zijn, in het tweede geval zal het opladen snel plaatsvinden, maar de gebruikstijd van de speler zal aanzienlijk worden verkort. Voor spelers met een ingebouwde batterij zijn alleen de eerste en derde manier om de batterij op te laden mogelijk.

Aanbevolen: