Boeken Downloaden Naar IPad

Inhoudsopgave:

Boeken Downloaden Naar IPad
Boeken Downloaden Naar IPad

Video: Boeken Downloaden Naar IPad

Video: Boeken Downloaden Naar IPad
Video: How to Download ANY Book or Textbook for FREE Directly on Your iPhone or iPad! 2024, Maart
Anonim

iPad is een Apple-tabletcomputer met het iOS-besturingssysteem. Het is ontzettend handig om de iPad te gebruiken als apparaat voor het lezen van boeken. Het ondersteunt formaten zoals epub, pda, djvu.

Boeken downloaden naar iPad
Boeken downloaden naar iPad

instructies:

Stap 1

Via computer

Zoek een geschikte elektronische bibliotheek, download het boek in epub-formaat. Meestal meldt de browser bij het downloaden dat dit bestandstype niet wordt ondersteund op de computer. Maar dit is niet nodig. Nadat je het boek hebt gedownload, sluit je je iPad aan op je computer en synchroniseer je het in iTunes. Sleep het epub-boek naar het programmavenster. Het verschijnt op uw iPad in de map "boeken". Meestal hebben boeken die op deze manier worden gedownload dezelfde naam als het bestand en hebben ze ook geen omslag. Maar om te lezen is dit niet altijd nodig.

Stap 2

Via iPad-browser

De volgorde van acties is niet anders dan degene die moet worden uitgevoerd bij het downloaden via een computer, alleen hoeft het uiteindelijke bestand nergens heen te worden gesleept. Het zal verschijnen in de map "downloads", van waaruit u het gewoon hoeft te openen met de "lezer". Sommige sites bieden aan om het bestand onmiddellijk in epub-formaat op het apparaat te openen, waarbij ze meerdere leesprogramma's tegelijk aanbieden (als die er zijn, natuurlijk).

Stap 3

Via de gratis iBooks-app

U hoeft alleen maar de applicatie te openen, klik op het tabblad "bibliotheek". Je krijgt een enorme selectie boeken te zien, die meestal in het Engels zijn geschreven. Maar als je zoekt, kun je altijd Russischtalige bestanden vinden. De iBooks-bibliotheek wordt voortdurend bijgewerkt. Een internetverbinding is vereist om boeken toe te voegen.

Stap 4

Via de gratis Stanza-app

Deze iOS-applicatie bevat een grote Russischtalige bibliotheek, waar je gemakkelijk het gewenste boek kunt vinden op categorie, titel, genre, auteur. Het enige nadeel is dat de boeken overwegend klassiek zijn. Dat wil zeggen dat u hier geen nieuwe producten zult vinden. Maar dit kan worden opgelost door andere bibliotheken toe te voegen in de applicatie-instellingen. Ga naar het tabblad "algemeen", klik op de knop "bewerken" en vervolgens op "bron toevoegen". Noteer in het veld het internetadres van de bron waar u gewoonlijk boeken downloadt. Nadat u op de knop "Voltooien" hebt geklikt, geeft de toepassing alle boeken weer die zich in de bibliotheken bevinden. Om offline toegang tot een specifiek boek te hebben, moet u het met de juiste sleutel laden.

Stap 5

Koop via catalogus

Ga hiervoor naar de AppStore, ga naar het tabblad "boeken", blader door de boeken die in de uitverkoop zijn en selecteer de juiste. Betaal dan gewoon je aankoop en download het boek naar iPad. U kunt het openen met elke geïnstalleerde toepassing. Tegelijkertijd heb je niet alleen toegang tot het boek vanaf je tablet, maar ook vanaf een telefoon, computer of laptop van de Apple-familie.

Aanbevolen: