Boeken Lezen In Stanza

Inhoudsopgave:

Boeken Lezen In Stanza
Boeken Lezen In Stanza

Video: Boeken Lezen In Stanza

Video: Boeken Lezen In Stanza
Video: Hoe ik 100 boeken per jaar lees – 5 stappen om meer te lezen 2024, Mei
Anonim

Stanza is een strofe, een deel van een gedicht - een gratis boeklezer die beschikbaar is in de officiële iTunes App Store met een vrij brede functionaliteit. De onbetwiste voordelen zijn onder meer ondersteuning voor de Russische taal en een verscheidenheid aan instellingen.

Boeken lezen in Stanza
Boeken lezen in Stanza

instructies:

Stap 1

Download en installeer de gratis Stanza-app voor het lezen van boeken uit de iTunes App Store op uw mobiele apparaat.

Stap 2

Gebruik de ingebouwde bibliotheek met boeken in het Russisch om klassieke literatuur te lezen. Om dit te doen, volstaat het om het gewenste boek aan te geven in de lijst "Russische catalogus" en op de knop "Downloaden" in de onderste werkbalk van het toepassingsvenster te drukken.

Stap 3

Ga naar het tabblad "Algemeen" en selecteer de knop "Bewerken" in de rechterbovenhoek van het programmavenster om de vereiste bibliotheken toe te voegen.

Stap 4

Druk op de knop "Bron toevoegen" die verschijnt en voer de waarde in van de naam van de geselecteerde bibliotheek in het veld "Naam" van de dialoogpagina "Repository wijzigen" die wordt geopend.

Stap 5

Voer het e-mailadres van de geselecteerde bibliotheek in het URL-veld in en klik op de knop "Opslaan" om de opdracht uit te voeren.

Stap 6

Bevestig de toepassing van de geselecteerde wijzigingen door op de knop "Voltooien" te klikken en selecteer het boek dat u wilt downloaden uit de geïnstalleerde bibliotheek.

Stap 7

Download en installeer de Stanza Desktop-toepassing op uw computer om een alternatieve manier te gebruiken om boeken aan de bibliotheek toe te voegen.

Stap 8

Open de geïnstalleerde Stanza-client op uw computer en schakel de selectievakjes Delen inschakelen en Anoniem delen toestaan in het menu Extra van de bovenste werkbalk van het programmavenster in.

Stap 9

Open het gewenste boek in Stanza Desktop en maak op beide apparaten een internetverbinding via het wifi-protocol.

Stap 10

Ga naar het tabblad Algemeen op uw mobiele apparaat en zoek een open werkmap op uw computer.

Stap 11

Druk op de groene knop met de pijl in het veld van het gewenste boek en klik op de knop "Download" in het dialoogvenster dat wordt geopend.

Stap 12

Verbind uw mobiele apparaat met uw computer met een USB-verbindingskabel en open iTunes voor een andere manier om boeken aan uw bibliotheek toe te voegen.

Stap 13

Ga naar het tabblad Toepassingen van het venster van het mobiele apparaat in de iTunes-toepassing en selecteer Stanza in het gedeelte Gedeelde bestanden.

Stap 14

Selecteer de bestanden die aan de bibliotheek moeten worden toegevoegd in de lijst in het iTunes-toepassingsvenster en bevestig de toevoeging van de geselecteerde boeken in het importvenster van de mobiele Stanza-toepassing.

Aanbevolen: