Een Mobiele Agent Instellen

Inhoudsopgave:

Een Mobiele Agent Instellen
Een Mobiele Agent Instellen

Video: Een Mobiele Agent Instellen

Video: Een Mobiele Agent Instellen
Video: Getting started with the Mobile Agent app 2024, Mei
Anonim

Mobile Agent is een handige applicatie voor mobiele apparaten waarmee u kunt communiceren met uw vrienden in Mail. Agent, ICQ en andere Jabber-services, en direct vanaf uw mobiele telefoon (telefooncentrale, enz.) e-mail op mail.ru kunt controleren.

Een mobiele agent instellen
Een mobiele agent instellen

instructies:

Stap 1

U kunt alleen een mobiele gent instellen als de telefoon is geconfigureerd met GPRS-internet (meestal wordt GPRS-wap gebruikt om vanaf een telefoon op internet te werken, maar in dit geval werkt het niet).

Stap 2

Ga naar de site om de instellingen te krijgen https://agent.mail.ru/cgi-bin/gprs, kies uw telefoonmodel uit de lijst, voer het nummer in. De benodigde instellingen worden via sms verzonden

Stap 3

Als uw telefoonmodel niet in de lijst staat, lees dan de instructies of neem contact op met de provider.

Stap 4

Ontdek in de gebruiksaanwijzing van je telefoon welk platform voor applicaties hij gebruikt. Afhankelijk hiervan, download van de site https://agent.mail.ru/ de versie van de Agent die geschikt is voor uw telefoon (de site bevat versies van de mobiele agent voor alle grote mobiele platforms)

Stap 5

Op de ontwikkelaarssite zijn er 3 manieren om een mobiele agent te downloaden:

- het kan worden ontvangen via sms;

- downloaden van het mobiele portaal;

- download naar een computer en breng het programma over naar de telefoon via Bluetooth, datakabel of infraroodverbinding.

Gebruik de voor u meest geschikte manier.

Stap 6

Voer het programma uit op uw telefoon.

Stap 7

Selecteer in het menu "Instellingen" het item "Account". Voer uw postadres in op mail.ru en wachtwoord. Selecteer nu in het hoofdmenu de optie "Status" en wijzig deze in "Online".

Stap 8

Als het u is gelukt om de mobiele agent te configureren en de telefoon is compatibel met het programma, maakt het programma verbinding met de server.

Stap 9

Nu kunt u meldingsgeluiden aanpassen in het menu "Instellingen" → "Meldingen".

Stap 10

Als u via ICQ vanaf een mobiele agent wilt communiceren, voegt u er het juiste account aan toe. (Dit en de volgende punten zijn niet van toepassing op Mobile Agent voor iPhone). Indien gewenst kunt u volgens de beschreven procedure accounts voor VKontakte en andere Jabber-services toevoegen.

Aanbevolen: