Hoe Een Nep Vertu . Te Onderscheiden

Inhoudsopgave:

Hoe Een Nep Vertu . Te Onderscheiden
Hoe Een Nep Vertu . Te Onderscheiden

Video: Hoe Een Nep Vertu . Te Onderscheiden

Video: Hoe Een Nep Vertu . Te Onderscheiden
Video: Gezicht zonder rimpels, als een baby. Mu Yuchun - gezichtsmassage. 2024, Mei
Anonim

De Vertu telefoon is een stijlvol en kwalitatief hoogstaand toestel. Hij is volledig uniek. Elk model wordt met de hand samengesteld uit kostbare materialen (platina, goud, roestvrij staal). Hoe onderscheid je een echte Vertu van een goedkope nep?

Hoe een nep Vertu. te onderscheiden
Hoe een nep Vertu. te onderscheiden

instructies:

Stap 1

Het belangrijkste bij het kopen van een telefoon is de salon waar je hem koopt. Neem alleen contact op met de bedrijfswinkel van de officiële partner van het bedrijf. Internetwinkels en gsm-winkels geven vaak niet uit aan de aanschaf van dure toestellen als Vertu. Als u het wordt aangeboden in een salon die geen officiële distributeur van het model is, is het beter om een andere optie te overwegen. Er zijn verschillende manieren om ervoor te zorgen dat het apparaat nep is en niet voor de oplichters te vallen.

Stap 2

Controleer eerst het serienummer van uw mobiele telefoon. Zorg ervoor dat het op het apparaat staat en vergelijk het met het nummer "hardcoded" in het model. Om dit te doen, hoeft u alleen maar de code * # 06 # in te voeren. Let op de nummers die op de productverpakking staan vermeld: deze moeten ook overeenkomen met dit nummer. Houd er rekening mee dat er geen twee telefoons zijn met hetzelfde serienummer.

Stap 3

De tweede indicator is de productkwaliteit. Vertu is gemaakt van unieke materialen, dus het plastic model is absoluut nep.

Stap 4

Probeer het op gewicht: een echte Vertu is zwaar genoeg. Controleer het metaal en de huid van je telefoon. Het originele apparaat is bekleed met natuurlijk leer. Als je kunstleer of stof onder het materiaal vindt, is het zeker nep. Koop in geen geval een telefoon met de minste gebreken en slijtage.

Stap 5

Vertu monteert netjes en alle onderdelen passen perfect in elkaar. Er mogen geen gaten of scheuren tussen zitten. Ze wankelen of kraken niet. Druk op de toetsen: ze moeten gemakkelijk toegeven en een karakteristiek zacht en aangenaam geluid maken.

Het uiterlijk van de knoppen kan ook duiden op nep. Op een echte Vertu zijn de cijfers en letters op het toetsenbord gelaserd, niet geverfd. Ze zijn niet geplakt en zijn gemaakt in slechts één taal.

Stap 6

Houd er rekening mee dat alle Vertu's een "Vertu Concierge"-knop aan de zijkant moeten hebben. Controleer of het werkt. Door op de knop te klikken, komt u bij het informatiebedrijf en kunt u met de specialisten praten.

Als de telefoon volgens alle bovenstaande parameters bij je past, koop hem dan gerust! Vertu zal u vele jaren van dienst zijn, zal u verrassen met een prachtig ontwerp en de interesse wekken van uw vrienden.

Aanbevolen: