Een Kort Nummer Krijgen

Inhoudsopgave:

Een Kort Nummer Krijgen
Een Kort Nummer Krijgen

Video: Een Kort Nummer Krijgen

Video: Een Kort Nummer Krijgen
Video: Rene Schuurmans - Laat De Zon In Je Hart 2024, April
Anonim

Heel vaak rijzen er vragen: waar en hoe een kort nummer te krijgen? Dergelijke nummers worden voor verschillende doeleinden gebruikt, voornamelijk om hulpdiensten te bellen of als hulpmiddel voor bedrijven, bijvoorbeeld om inhoud te verkopen of diensten te verlenen. De meest voorkomende korte nummers zijn in mobiele netwerken, ze worden voornamelijk gebruikt voor commerciële doeleinden. Er zijn verschillende manieren om een kort nummer te krijgen.

Een kort nummer krijgen
Een kort nummer krijgen

instructies:

Stap 1

U kunt een verkort nummer krijgen door rechtstreeks contact op te nemen met uw serviceprovider. In dit geval kan het verkrijgen van een nummer behoorlijk ingewikkeld zijn, omdat: de meeste shortcodes zijn al gereserveerd door verschillende advertentiebedrijven, hun aantal is niet zo groot, bovendien kan de behandeling van de aanvraag enkele weken duren.

Stap 2

De tweede manier - in een veel kortere tijd kan een kort nummer worden verkregen van bedrijven die partners zijn van de operator, bijvoorbeeld een contentprovider of een mobiel marketingbureau. In dit geval wordt het nummer meestal direct uit het aantal nummers in voorraad.

Stap 3

Ten slotte kunt u eigenaar worden van korte nummers door een speciale licentie te verkrijgen, dezelfde als die van partnerbedrijven, maar commerciële organisaties hebben ze meestal niet. In dat geval zijn speciale computersystemen nodig om aanvragen voor verkorte nummers te verwerken.

Aanbevolen: