Hoe Native Bestanden Van De Telefoon Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Native Bestanden Van De Telefoon Te Verwijderen
Hoe Native Bestanden Van De Telefoon Te Verwijderen

Video: Hoe Native Bestanden Van De Telefoon Te Verwijderen

Video: Hoe Native Bestanden Van De Telefoon Te Verwijderen
Video: Zo ruim je snel overbodige apps en bestanden op: handig! 2024, Mei
Anonim

De meeste telefoons die momenteel worden geproduceerd, hebben ofwel grote hoeveelheden intern geheugen of hebben de mogelijkheid om flash-kaarten aan te sluiten. Om de vrije ruimte op uw mobiel te maximaliseren, kunt u oorspronkelijke bestanden verwijderen - afbeeldingen, spelletjes, melodieën.

Hoe native bestanden van de telefoon te verwijderen
Hoe native bestanden van de telefoon te verwijderen

instructies:

Stap 1

Probeer eerst native bestanden te verwijderen met behulp van het telefoonmenu. Zet de telefoon aan en gebruik het bestandsbeheermenu om standaardafbeeldingen en melodieën te verwijderen. Als deze poging niet is gelukt, gaat u verder met de volgende stap.

Stap 2

Synchroniseer uw telefoon met uw computer. Alles wat je hiervoor nodig hebt, namelijk een datakabel en een driverdiskette, vind je in het telefoonpakket. Is dit niet het geval, dan zul je deze onderdelen zelf moeten zoeken. Koop een datakabel bij een mobiele telefoonwinkel. U kunt stuurprogramma's en software downloaden op de website van uw mobiele fabrikant. Bestudeer de technische documentatie voor uw mobiel om het adres te vinden. Download en installeer synchronisatiesoftware.

Stap 3

Verbind je telefoon met je computer. Het is noodzakelijk om verbinding te maken na het installeren van de software, anders is de synchronisatie mogelijk niet correct. Zorg ervoor dat het programma je telefoon "ziet". Ga met behulp van de software naar het telefoonmenu en verwijder de standaard telefoonbestanden. Als ze niet kunnen worden verwijderd, kunt u bestanden maken met dezelfde naam, maar met een gewicht van één kilobyte.

Stap 4

U kunt uw telefoon ook opnieuw flashen. Hiervoor heeft u firmware nodig die vrij is van standaardbestanden, evenals speciale software. Dit alles kun je vinden op de website van de fabrikant van je mobiele telefoon, bijvoorbeeld allnokia.ru of samsung-fun.ru. Download alleen de software waarvoor een gebruiksaanwijzing bestaat. Ga pas verder met de bewerking als de batterij volledig is opgeladen. Schakel uw mobiel en computer niet uit voordat de bewerking is voltooid en gebruik deze niet voor bellen en sms'en. Het niet naleven van een van deze punten kan leiden tot schade aan de telefoon.

Aanbevolen: