Een Viercijferig Nummer Krijgen

Inhoudsopgave:

Een Viercijferig Nummer Krijgen
Een Viercijferig Nummer Krijgen

Video: Een Viercijferig Nummer Krijgen

Video: Een Viercijferig Nummer Krijgen
Video: Hoe vraag ik een KVK nummer aan? 2024, Mei
Anonim

Viercijferige nummers worden gebruikt om verschillende soorten acties uit te voeren, informatie over diensten te verstrekken en betaalde sms-berichten te versturen. Met andere woorden, met zo'n nummer kun je veel geld verdienen.

Een viercijferig nummer krijgen
Een viercijferig nummer krijgen

instructies:

Stap 1

Bel uw provider en kijk of u de mogelijkheid heeft om een viercijferig nummer te kopen. Meestal worden dergelijke diensten niet aan particulieren verleend, dus u moet de exploitant en alle benodigde informatie over uw organisatie (individuele ondernemer of LLC) verstrekken. Particulieren kunnen alleen een stad (zescijferig nummer) kopen en vervolgens een maandelijks bedrag betalen.

Stap 2

Ook speciale aannemersbedrijven kunnen helpen aan viercijferige nummers, vooral omdat telecomoperators de laatste tijd steeds vaker weigeren deze uit te geven. Hier geldt een regel: hoe groter de operator, hoe meer problemen er ontstaan met een directe verbinding. Als je een viercijferig nummer bent geweigerd, zelfs nadat je documenten hebt ingediend waaruit blijkt dat je namens de organisatie handelt, probeer dan een overeenkomst te sluiten met een van de tussenpersonen die alleen verbinding maken met operators via hun informatiesystemen.

Stap 3

Vraag van de aannemer een lijst met documenten die u moet overleggen om een service- en kamerhuurcontract af te sluiten. Alleen als u over alle benodigde papieren beschikt, kunt u deze afgeven.

Stap 4

Geef in het contract aan welk type activiteit u van plan bent uit te voeren met behulp van een viercijferig nummer. Om u te registreren, heeft u ook een vergunning nodig voor het aanbieden van telematicadiensten, waarvan de noodzaak u zeker zal worden verteld door de aannemer of telecomoperator. Het kan worden verkregen bij Roskomnadzor.

Stap 5

Teken een contract voor service en kamerverhuur. Het moet aangeven: de kosten voor het verkrijgen van een nummer, het bedrag van de maandelijkse abonnementskosten en het bedrag dat naar u wordt overgemaakt tijdens het uitvoeren van uw activiteiten, aangezien de vaste activa naar de rekening van de operator gaan (maximaal 60 %).

Aanbevolen: