Waarom "oproep Beëindigd" Zonder Piepjes

Waarom "oproep Beëindigd" Zonder Piepjes
Waarom "oproep Beëindigd" Zonder Piepjes

Video: Waarom "oproep Beëindigd" Zonder Piepjes

Video: Waarom
Video: Call Ended Problem On Android/Samsung || Call Ended Without Ringing/Immediately On All Android [Fix] 2024, Mei
Anonim

Als, wanneer u een abonnee belt, de oproep wordt "verbroken" zonder pieptonen, moet u uw telefoon niet onmiddellijk meenemen voor reparatie, omdat er veel redenen kunnen zijn voor wat er gebeurt, ze zijn helemaal niet verbonden met de storing van het apparaat.

Waarom
Waarom

Wanneer u een mobiele verbinding gebruikt, kunt u soms bepaalde eigenaardigheden van het netwerk tegenkomen, bijvoorbeeld een vrij veel voorkomend verschijnsel - het beëindigen van een uitgaand gesprek zonder over te gaan. Dat wil zeggen, het gesprek eindigt voordat het begint. Waarom gebeurt dit en wat te doen?

In de meeste gevallen moet u even wachten en dan de oproep herhalen. Als je na een paar minuten weer belt, is het meestal niet moeilijk om de abonnee te bereiken. Het feit is dat een oproepfout meestal optreedt als gevolg van netwerkproblemen, bijvoorbeeld wanneer het overbelast is (vooral op vakanties, wanneer velen hun geliefden en vrienden feliciteren).

Ook kan het einde van een gesprek "zonder rinkelen" worden waargenomen bij het bellen naar een abonnee die zich in een gebied met een slechte netwerkdekking bevindt. Meestal treden om deze reden storingen op wanneer een abonnee op weg tussen nederzettingen en het netwerk verschijnt en verdwijnt.

Het gesprek kan zonder overgaan worden beëindigd omdat de abonnees elkaar tegelijkertijd bellen. In dit geval zijn meestal korte pieptonen te horen in het apparaat en verschijnt het bericht "abonnee bezet" op het telefoonscherm, maar bij gebruik van sommige mobiele operators wordt het gesprek soms gewoon beëindigd voordat het is begonnen.

Welnu, de laatste reden om het gesprek te beëindigen zonder over te gaan, is dat de beller op de zwarte lijst stond. Bijna alle moderne telefoons hebben een "zwarte lijst"-functie en door abonnees in deze map in te voeren, kunt u er zeker van zijn dat ze er niet doorheen komen (totdat ze andere telefoonnummers gebruiken). Daarom, als bij het kiezen van een nummer de oproep voortdurend wordt verbroken en er geen piepjes hoorbaar zijn, moet u een andere telefoon (sim) gebruiken om te bellen, maar houd er rekening mee dat de persoon aan de andere kant niet met u wil praten.

Aanbevolen: