Hoe U Het Internet Automatisch Op Uw Telefoon Kunt Configureren

Inhoudsopgave:

Hoe U Het Internet Automatisch Op Uw Telefoon Kunt Configureren
Hoe U Het Internet Automatisch Op Uw Telefoon Kunt Configureren

Video: Hoe U Het Internet Automatisch Op Uw Telefoon Kunt Configureren

Video: Hoe U Het Internet Automatisch Op Uw Telefoon Kunt Configureren
Video: Automatically activate the WiFi Personal Hotspot on your phone using Tasker 2024, Maart
Anonim

Alle Big Three-operators (MTS, Beeline, Megafon) bieden hun abonnees de mogelijkheid om hun telefoons automatisch te configureren voor toegang tot internet. Als voorbeeld worden de diensten van de MTS-operator beschouwd.

Hoe u internet automatisch op uw telefoon kunt configureren
Hoe u internet automatisch op uw telefoon kunt configureren

instructies:

Stap 1

Gebruik de gemakkelijkste manier om automatische instellingen voor internettoegang te krijgen. Om dit te doen, belt u gewoon het korte nummer 0876 op uw telefoon en wacht u tot het bericht van de autoinformer is voltooid. Het gesprek is gratis. Een bericht met automatische instellingen voor internettoegang wordt binnen maximaal tien minuten afgeleverd. Houd er rekening mee dat deze methode alleen voor WAP GPRS is.

Stap 2

Automatische configuratie van Internet GPRS kan door de gebruiker worden uitgevoerd door een SMS-bericht te sturen naar het verkorte nummer 1234. De inhoud van zo'n bericht moet één woord zijn - internet. Het duurt minder dan tien minuten om een antwoordbericht met automatische instellingen te ontvangen.

Stap 3

Houd er rekening mee dat sommige oudere telefoonmodellen de automatische instelling van internettoegang niet ondersteunen, hoewel ze wel internet GPRS kunnen gebruiken. Sommige modellen hebben mogelijk alleen de WAP GPRS-functie.

Stap 4

Er is ook een absoluut universele methode voor het automatisch instellen van internettoegang, geschikt voor abonnees van alle operators. Om van deze dienst gebruik te kunnen maken, heeft u een computer met internettoegang nodig. Roep het hoofdsysteemmenu op door op de knop "Start" te klikken en ga naar het gedeelte "Alle programma's". Start uw browser en typ https://mobile.yandex.ru/tune.xml in de adresbalk.

Stap 5

Vul het gespecialiseerde formulier in op de pagina die wordt geopend. In dit geval moet u het volgende opgeven: - mobiele provider - model mobiele telefoon - uw nummer Klik daarna op de knop "Instellingen ophalen via sms" en wacht op het bericht. Bewaar de ontvangen instellingen voor automatische internettoegang.

Stap 6

Als het onmogelijk is om alle bovenstaande methoden te gebruiken, is het raadzaam om contact op te nemen met de dichtstbijzijnde mobiele salon, waar consultants de installatie van internettoegang en het gratis ontvangen van MMS zullen uitvoeren.

Aanbevolen: