Hoe Een Sms Naar Een Kort Nummer Te Verzenden

Inhoudsopgave:

Hoe Een Sms Naar Een Kort Nummer Te Verzenden
Hoe Een Sms Naar Een Kort Nummer Te Verzenden

Video: Hoe Een Sms Naar Een Kort Nummer Te Verzenden

Video: Hoe Een Sms Naar Een Kort Nummer Te Verzenden
Video: Wat stuur je als eerste SMS je naar je crush? 3 Berichtjes om het Whatsapp gesprek te beginnen 2024, Mei
Anonim

Tegenwoordig wordt een persoon overal omringd door verleidelijke aanbiedingen om deel te nemen aan de prijstrekking, "gratis" informatie van internet te downloaden, een mobiele telefoon te upgraden - hiervoor moet u een sms-bericht naar een kort nummer sturen. Voordat u deze sms verzendt, moet u enkele details weten.

Hoe een sms naar een kort nummer te verzenden
Hoe een sms naar een kort nummer te verzenden

instructies:

Stap 1

Voordat u sms-berichten naar korte nummers verzendt, moet u vertrouwd raken met de exacte kosten van een dergelijke service. In de meeste gevallen toont een advertentie voor een dienst aanzienlijk lagere kosten van een uitgaand bericht. Om ervoor te zorgen dat uw mobiele telefoonsaldo uiteindelijk niet in een enorm minpunt terechtkomt, belt u de klantenservice van uw mobiele operator. Nadat je contact hebt gemaakt met de manager, dicteer je hem een kort nummer en vraag je naar de kosten van een uitgaand sms-bericht. Als het bedrag overeenkomt met de aangekondigde prijs van het bericht in de advertentie, kun je een sms sturen (als je het echt nodig hebt). Als de werkelijke kosten van het bericht de eerder aangekondigde prijs overschrijden, is het beter om geen sms naar dit nummer te sturen (u riskeert aanzienlijke verliezen, meestal zijn dergelijke oplichters niet beperkt tot één bericht).

Stap 2

Nadat u de kosten voor het verzenden van een SMS-bericht naar een specifiek verkort nummer hebt gespecificeerd, hoeft u zich niet te haasten om de telefoon op te nemen. Probeer alle clausules van de gebruikersovereenkomst zorgvuldig te bestuderen (meestal op websites is dit gemarkeerd als "Gebruikersovereenkomst"). Ja, u moet veel informatie lezen, maar dit is de enige manier om mogelijke financiële verliezen in de toekomst te voorkomen (sommige diensten verstrekken na het verzenden van een sms-bericht een betaald abonnement aan de abonnee zonder zijn medeweten, waarvoor een bepaald bedrag wordt binnen een maand van het saldo van de telefoon afgeschreven).

Aanbevolen: