Een Microfoon Demonteren

Inhoudsopgave:

Een Microfoon Demonteren
Een Microfoon Demonteren

Video: Een Microfoon Demonteren

Video: Een Microfoon Demonteren
Video: How to repair a Samson R21S microphone 2024, Mei
Anonim

Een microfoon is een apparaat voor het verzenden van geluid naar een audioapparaat voor later afspelen en opnemen. Het wordt aanbevolen om het alleen in extreme gevallen te demonteren en alleen te repareren als u over de vaardigheden beschikt om met audioapparatuur van de betreffende fabrikant te werken.

Een microfoon demonteren
Een microfoon demonteren

Noodzakelijk

schroevendraaier

instructies:

Stap 1

Om een conventionele microfoon te demonteren, probeert u de bovenste helft los te koppelen. Om dit te doen, probeert u het te verwijderen door het van verschillende kanten los te wrikken. Ook hebben sommige modellen een gedraaid ontwerp. Pas op dat u de microfoondraadaansluitingen niet beschadigt.

Stap 2

Om de microfoon in de telefoon los te koppelen, demonteert u deze door de schroeven los te draaien die de behuizing van het mobiele apparaat vasthouden, vervolgens beide delen van het apparaat los te wrikken met een plastic kaart of een niet-scherp mes, de microschakeling los te draaien en de microfoonhouder te vinden. Koppel het los met een kleine kruiskopschroevendraaier. Als het is gesoldeerd aan de microschakeling van uw telefoon, kunt u het beste niet proberen het apparaat los te koppelen, zodat u in de toekomst geen contact hoeft op te nemen met een servicecentrum.

Stap 3

Als je de microfoon van je laptop wilt demonteren, open je eerst de monitorbehuizing. Om dit te doen, verwijdert u de speciale pluggen die rond de omtrek zijn geïnstalleerd, draait u de bouten los die verschijnen, demonteer indien nodig ook de computerbehuizing. Dit kan nodig zijn wanneer de monitorbehuizingen zich onder het paneel boven het toetsenbord bevinden.

Stap 4

Wrik de zijkanten van uw schermkast omhoog met een plastic kaart of een zacht mes. Als de behuizing is vastgezet met speciale lijm, plaatst u een platte schroevendraaier op de kruising van de monitoronderdelen en tikt u er lichtjes op met uw handpalm van bovenaf. Zoek de microfoonbevestiging in de linkerbovenhoek van uw monitor.

Stap 5

Als u de microfoon van de headset van een mobiele telefoon wilt demonteren, gebruikt u een dunne platte schroevendraaier of een niet-scherp mes om delen van het apparaat los te wrikken. Nadat de onderdelen van de microfoonbehuizing zijn losgemaakt, gebruikt u een kleine kruiskopschroevendraaier van de juiste maat om de kleine bevestigingen los te draaien.

Aanbevolen: