Wat Te Doen Als De IPad Spontaan Opnieuw Opstart?

Inhoudsopgave:

Wat Te Doen Als De IPad Spontaan Opnieuw Opstart?
Wat Te Doen Als De IPad Spontaan Opnieuw Opstart?
Anonim

Een ongecontroleerde herstart van de iPad is een veelvoorkomend probleem dat wijst op een technisch probleem. De tablet kan opnieuw opstarten vanwege een kapotte batterij, processor of binnendringend water, waardoor onderdelen van de printplaat beschadigd raken.

Wat te doen als de iPad spontaan opnieuw opstart?
Wat te doen als de iPad spontaan opnieuw opstart?

Knipperend

Een veelvoorkomende oorzaak van het ongecontroleerd opnieuw opstarten van een apparaat is een softwareprobleem. In dit geval moet u de iPad opnieuw flashen. Sluit hiervoor het meegeleverde apparaat aan op de computer via de USB-kabel die bij de tablet is geleverd. Wacht daarna tot het iTunes-programma verschijnt en klik met de linkermuisknop op het iPad-pictogram in de rechterbovenhoek van het programma.

Klik op de knop "Bladeren" en selecteer de optie "iPad herstellen", die u in het centrale venster van het programma kunt vinden. Het proces van het resetten van het apparaat en het installeren van de firmware zal beginnen. Wacht tot de procedure voorbij is. Na het einde van de firmware ziet u een bijbehorende melding op het apparaatscherm. Koppel de iPad los en maak de nodige instellingen, en test ook de werking van de tablet.

Batterij vervanging

Een defecte apparaatbatterij is een veelvoorkomende oorzaak van het ongecontroleerd opnieuw opstarten van de iPad. U kunt de batterij handmatig vervangen of door contact op te nemen met een servicecentrum. Tijdens zelfreparatie is het mogelijk om sommige delen van de tablet te beschadigen en daarom moet u, bij gebrek aan ervaring met het demonteren van dergelijke apparaten, niet proberen de vervangingsprocedure zelf uit te voeren.

Het installeren van een batterij van lage kwaliteit kan ernstigere schade aan de tablet veroorzaken.

Als u besluit de batterij te vervangen, koop dan alleen originele batterijen voor de tablet. Hoewel ze duurder zijn, kunnen originele Apple-onderdelen u helpen de levensduur van uw apparaat te verlengen.

PCB breken

Als het apparaat herhaaldelijk opnieuw is opgestart nadat het is gevallen of vocht is binnengedrongen, is de oorzaak van het probleem waarschijnlijk een kapotte printplaat. Om het apparaat goed te laten werken, moet u het vervangen. Om dit te doen, brengt u het apparaat naar het dichtstbijzijnde Apple-servicecentrum of een andere salon waar de iPad wordt gerepareerd.

Beschrijf uw probleem en bestel een apparaatdiagnose, op basis waarvan u de ware oorzaak van de storing weet.

Processorstoring

Een defecte iPad-processor is de ernstigste storing die een eigenaar kan meemaken. Het vervangen van de processor wordt een van de duurste procedures, die alleen kan worden uitgevoerd na een volledige diagnose en uitsluiting van andere oorzaken van falen.

Aanbevolen: