Hoe Installeer Je Een Telefoontap Op Je Telefoon

Inhoudsopgave:

Hoe Installeer Je Een Telefoontap Op Je Telefoon
Hoe Installeer Je Een Telefoontap Op Je Telefoon

Video: Hoe Installeer Je Een Telefoontap Op Je Telefoon

Video: Hoe Installeer Je Een Telefoontap Op Je Telefoon
Video: Afgeluisterd via je telefoon? Dit kun je doen 2024, Mei
Anonim

Aftappen op de telefoon kan op verschillende manieren worden geïnstalleerd. Sommige hebben betrekking op de installatie van extra apparatuur en in sommige gevallen wordt alles heel eenvoudig opgelost, vooral als u een mobiel apparaat met geavanceerde functionaliteit (smartphone) heeft.

Hoe installeer je een telefoontap op je telefoon
Hoe installeer je een telefoontap op je telefoon

Noodzakelijk

Internet toegang

instructies:

Stap 1

Koop een programma om naar mobiele telefoongesprekken te luisteren. Houd er rekening mee dat de meeste van deze programma's niets meer zijn dan gewoon een truc van oplichters, dus let op de beoordelingen van gebruikers die dergelijke software eerder zijn tegengekomen. Meestal wordt de kit geleverd met twee hulpprogramma's - voor een computer en voor een mobiel apparaat. Controleer voor de installatie de bestanden op virussen en schadelijke code, met name de applicatie die op de telefoon is geïnstalleerd.

Stap 2

Configureer het programma volgens de instructies voor uw versie, let ook op de compatibiliteit van de platforms van de mobiele applicatie en het besturingssysteem van de mobiele telefoon. Voer de instellingen in voor het verbinden van apparaten tijdens het bellen. Zorg ervoor dat u rekening houdt met de kenmerken van de versie van het programma, zelfs als u eerder met soortgelijke toepassingen te maken heeft gehad.

Stap 3

Houd er rekening mee dat afluisterprogramma's in de meeste gevallen alleen werken als ze worden gestart vanuit het menu Toepassingen op de telefoon. Sommige modellen van mobiele apparaten moeten ook vooraf worden geflitst om trackingprogramma's te installeren. In het geval dat u te maken heeft met een gewone telefoon, is het beter om de diensten van derden te gebruiken om een afluistersysteem te organiseren.

Stap 4

Nadat u alle noodzakelijke stappen hebt voltooid, test u het programma door een testoproep te doen. Verder, als de software correct werkt, bekijk dan de extra functionaliteit van het programma met betrekking tot het opnemen van een gesprek in een geluidsbestand op uw computer, dit is niet in alle gevallen beschikbaar. Deze functie is echter nodig wanneer er niemand is om uw gesprekken af te tappen.

Aanbevolen: