Hoe Een Lening Te Krijgen In Een Beeline

Inhoudsopgave:

Hoe Een Lening Te Krijgen In Een Beeline
Hoe Een Lening Te Krijgen In Een Beeline

Video: Hoe Een Lening Te Krijgen In Een Beeline

Video: Hoe Een Lening Te Krijgen In Een Beeline
Video: Geef jij een vuurtje aan een kind van 13 jaar? | Mensenkennis 2024, April
Anonim

Heel vaak, net wanneer u een dringende oproep moet doen, is om de een of andere reden het geld op uw mobiele telefoonrekening op. Als je het echt nodig hebt, maar op het moment dat je niet de mogelijkheid hebt om je account aan te vullen, kun je een telefoonlening nemen ("trustbetaling" in "Beeline") en het gesprek voortzetten.

Hoe een lening te krijgen in een Beeline
Hoe een lening te krijgen in een Beeline

instructies:

Stap 1

Om een lening aan te gaan in "Beeline", kiest u het commando * 141 # en drukt u op de belknop.

Stap 2

Het geleende bedrag op Beeline hangt af van het bedrag dat u de afgelopen 3 maanden aan mobiele communicatie hebt uitgegeven:

- als u in de afgelopen 3 maanden meer dan 3000 roebel per maand hebt uitgegeven aan mobiele communicatie, dan is het geleende bedrag 300 roebel. In dit geval moet het saldo van de rekening tussen 0 en 90 roebel liggen;

- als de communicatiekosten varieerden van 1.500 tot 3.000 roebel per maand, dan is het geleende bedrag 150 roebel en moet het saldo van 0 tot 60 roebel zijn;

- als u 100 tot 1500 roebel per maand aan communicatie besteedt, is de "trustbetaling" gelijk aan 90 roebel en moet het saldo op uw rekening 0 tot 60 roebel zijn;

- als uw communicatiekosten niet hoger waren dan 100 roebel per maand, dan kan het geleende bedrag slechts 30 roebel zijn en moet het rekeningsaldo tussen 0 en 30 roebel liggen.

Stap 3

De termijn voor het berekenen van de lening in "Beeline" is 3 dagen, daarna wordt het bedrag van je rekening afgeschreven.

Stap 4

Als je een telefoonlening hebt besteld in Beeline tijdens internationale roaming, is de periode waarna deze wordt afgeschreven 7 dagen. Bovendien wordt het geleende bedrag voor u verhoogd: 300 roebel, als de communicatiekosten voor de laatste 3 maanden ten minste 1500 roebel per maand waren en 450 roebel, als de uitgaven meer dan 3.000 roebel waren.

Stap 5

Voor de dienst van het verstrekken van een lening in "Beeline" wordt een vergoeding in rekening gebracht - 5 roebel met btw, die samen met de debitering van het verstrekte bedrag wordt afgeschreven na het verstrijken van de geldigheid ervan.

Stap 6

U kunt in Beeline pas 24 uur nadat de vorige is afgeschreven weer een lening krijgen.

Stap 7

Op het verkrijgen van een lening kan een verbod worden opgelegd. Bel hiervoor 0611.

Aanbevolen: