Hoe De Stad Telefonisch Te Identificeren

Inhoudsopgave:

Hoe De Stad Telefonisch Te Identificeren
Hoe De Stad Telefonisch Te Identificeren

Video: Hoe De Stad Telefonisch Te Identificeren

Video: Hoe De Stad Telefonisch Te Identificeren
Video: Serge de Gheldere vertelt hoe Futureproofed gemeenten helpt om de klimaatdoelstellingen te halen 2024, Mei
Anonim

Wanneer het in volledig formaat is opgenomen, bevat het bekabelde telefoonnummer informatie over de locatie. De zogenaamde netnummer, bestaande uit meerdere cijfers en aan het begin van het nummer, is hiervoor verantwoordelijk.

Hoe de stad telefonisch te identificeren
Hoe de stad telefonisch te identificeren

instructies:

Stap 1

Houd er rekening mee dat het onmogelijk is om de stad te bepalen aan de hand van het mobiele telefoonnummer. In het beste geval kunt u alleen de naam van de operator en de regio vinden waarin de simkaart is geregistreerd.

Stap 2

Aangezien zowel codes als intercity-telefoonnummers een variabele lengte hebben (de eerste zijn van drie tot vijf cijfers en de tweede, afhankelijk van de stad, van vijf tot zeven), is het soms moeilijk om de code van het intracity-nummer te scheiden. Daarom worden vaste telefoonnummers, in tegenstelling tot mobiele telefoons, meestal geschreven door de code tussen haakjes te plaatsen of deze van het nummer te scheiden, niet met koppeltekens, maar met spaties. Het zijn deze nummers die u gebruikt om op code naar een stad te zoeken.

Stap 3

Ga naar de hieronder gelinkte pagina. Zoek de vervolgkeuzelijst waarin Stad standaard is geselecteerd. Selecteer daarin de waarde "per code".

Stap 4

Voer de code in het invoerveld links van de vervolgkeuzelijst in. Klik op de knop Zoeken. Kort daarna wordt de pagina opnieuw geladen en ziet u een tabel met drie kolommen: Stad, Regio en Code. Lees de naam van de stad in de eerste kolom. Houd er rekening mee dat sommige steden niet één, maar twee codes hebben.

Stap 5

Als u naast de stad ook de kosten wilt weten van een oproep naar het nummer dat u nodig hebt, bel dan de ondersteuningsdienst van de mobiele of telefoniste waarvan u gebruikmaakt. Volg de aanwijzingen van de autoinformer, maak verbinding met de adviseur en vertel hem dat u een vaste telefoon gaat bellen in de stad die u eerder met de code hebt gevonden. Vertel ons indien nodig ook op welk tariefplan u wordt bediend. Binnenkort vindt de consulent informatie over de prijs van een belminuut en zal u hierover informeren.

Stap 6

Kies het nummer als volgt: vanaf de vaste telefoon - kies 8, wacht op de kiestoon en kies vervolgens de code en het nummer, en vanaf de mobiele telefoon - kies 8 of +7, de code en het nummer en druk vervolgens op de oproep knop. Om een plus te kiezen, houdt u de toets met een asterisk of een nul lang ingedrukt, afhankelijk van het model van het apparaat.

Aanbevolen: