Hoe U Het Saldo Op MTS . Kunt Achterhalen

Inhoudsopgave:

Hoe U Het Saldo Op MTS . Kunt Achterhalen
Hoe U Het Saldo Op MTS . Kunt Achterhalen

Video: Hoe U Het Saldo Op MTS . Kunt Achterhalen

Video: Hoe U Het Saldo Op MTS . Kunt Achterhalen
Video: HTML5 CSS3 2022 | header | Вынос Мозга 04 2024, Mei
Anonim

Het gebruik van mobiele diensten vereist periodieke opwaarderingen van uw mobiele account. Om uw uitgaven onder controle te houden, kunt u het saldo op MTS opzoeken als u abonnee bent van deze operator.

U kunt het saldo binnen een minuut op MTS vinden
U kunt het saldo binnen een minuut op MTS vinden

Hoe u het saldo op MTS voor uw nummer kunt controleren?

U kunt het saldo op MTS achterhalen door een speciaal verzoek * 100 # te doen vanaf uw mobiele telefoon. Na enkele seconden wordt er een sms-bericht naar uw nummer gestuurd met informatie over de status van uw account, of deze gegevens worden direct op het scherm weergegeven na het invoeren van de opdracht. Om de kosten voor bepaalde tariefplannen en diensten, sms- en mms-pakketten te weten, kiest u * 100 * 1 #. Als u het saldo wilt weten voor pakketten met extra minuten, MMS, SMS en GPRS met een beperkte gebruiksduur, gebruik dan het verzoek * 100 * 2 #.

Probeer de 24-uurs ondersteuningsservice te bellen om het saldo op MTS te achterhalen. Bel hiervoor vanaf uw gsm het verkorte nummer 0890. Dit gesprek is gratis. Om te bellen vanaf een vaste telefoon of een mobiel nummer van een andere operator, bel 8-800-333-08-90 (de oproep is betaald). Vertel de telefoniste uw telefoonnummer en vraag om uw rekeningsaldo.

U kunt het saldo op MTS achterhalen met behulp van de internetassistent. Kies * 111 * 25 # vanaf uw mobiele telefoon om een wachtwoord te krijgen om toegang te krijgen tot uw persoonlijke account. Je kunt het invoeren vanaf de officiële website van de MTS-operator of een mobiele telefoon met behulp van de link die via sms komt. Na het laden van de pagina ziet u uw persoonlijke gegevens, inclusief het huidige saldo op uw telefoon.

geen commissie door het benodigde bedrag over te maken aan de kantoorspecialisten. Vraag indien nodig om ook onnodige betaalde diensten en diensten die uw mobiele communicatiekosten verhogen uit te schakelen.

Het saldo van een andere MTS-abonnee controleren?

U kunt het saldo op de MTS-telefoon van uw vriend of familielid achterhalen met behulp van de dienst "Saldo van een andere abonnee". U kunt verbinding maken via de "Mobiele Portal" door vanaf uw telefoon het commando * 111 * 2137 # te kiezen. Het is ook beschikbaar via de zelfbedieningssystemen "Internet Assistant" of "Mobile Assistant" wanneer u 111 belt. U wordt gevraagd het gewenste nummer in te voeren om het saldo te controleren.

U kunt ook een sms-bericht sturen met een combinatie van nummers 237 naar nummer 111. Volg de ontvangen instructies om het saldo van een andere MTS-abonnee te achterhalen. Het gebruik van de vermelde diensten is gratis binnen het netwerk van deze operator.

Aanbevolen: