Hoe De Balans Van MTS Connect Te Achterhalen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Balans Van MTS Connect Te Achterhalen?
Hoe De Balans Van MTS Connect Te Achterhalen?

Video: Hoe De Balans Van MTS Connect Te Achterhalen?

Video: Hoe De Balans Van MTS Connect Te Achterhalen?
Video: How to Prevent a Washing Machines Shaking and Spinning Noisily 2024, Mei
Anonim

Elke gebruiker van de MTS USB-modem moet periodiek het rekeningsaldo controleren. Dit kan op elke manier die voor u het handigst is: met de standaard tools van het MTS Connect-programma, met een mobiele telefoon of via de Internet Assistant op de MTS-website.

Hoe de balans van MTS Connect te achterhalen?
Hoe de balans van MTS Connect te achterhalen?

Noodzakelijk

  • - MTS Connect-programma;
  • - internetverbinding;
  • - mobiele telefoon.

instructies:

Stap 1

Start het MTS Connect-programma. Vouw het programmavenster uit naar volledig scherm of klik met de linkermuisknop op de pijlen in de rechterbovenhoek van het programmavenster. Klik op het menu-item "Accountbeheer".

Stap 2

Klik op de knop "saldo controleren" in het venster dat verschijnt. Informatie over uw rekeningsaldo verschijnt als tekstbericht in het programmavenster links van de knop.

Stap 3

Typ in het veld "Voer USSD-opdracht in" de volgende volgorde in: * 100 # Klik op de knop "Verzenden" - er verschijnt een tekstbericht in het programmavenster over het resterende saldo op uw account.

Stap 4

Selecteer de knop "Bellen" in het programmamenu "MTS Connect". Kies het nummer 11111 op het toetsenbord dat verschijnt en klik op de belknop. Zorg ervoor dat de luidsprekers van uw computer zijn ingeschakeld wanneer u dit doet. Luister naar het spraakbericht van de autoinformer over het saldo op uw saldo.

Stap 5

Verwijder de simkaart uit uw USB-modem en plaats deze in uw mobiele telefoon (verwijder hiervoor, afhankelijk van het modemmodel, de achter- of voorkant van de modem). Voer het commando * 100 # in op het toetsenbord en druk op de beltoets. Uw rekeningsaldo verschijnt als bericht op uw telefoonscherm.

Stap 6

Bel 11111. Luister naar het bericht van de autoinformer over het saldo op uw rekening.

Stap 7

Zoek in het menu van je telefoon "MTS-diensten" (MTS-info). Selecteer "MTS Services" - "Saldo". Het saldo op uw account wordt weergegeven in een gratis sms-bericht.

Stap 8

Controleer de status van uw persoonlijke account in het telefoonnummer van uw SIM-kaart, bel 0887 of kies het commando * 111 * 0887 # (de dienst is gratis). U kunt ook gewoon een oproep naar uw primaire mobiele telefoon sturen. Hoe u belt en USSD-commando's verzendt vanuit het MTS Connect-programma, wordt hierboven gedetailleerd beschreven. Indien nodig kunt u in de Internet Assistant de details van uitgaven voor uw persoonlijke account bestellen en bekijken.

Aanbevolen: