Een Betaald Nummer Krijgen Paid

Inhoudsopgave:

Een Betaald Nummer Krijgen Paid
Een Betaald Nummer Krijgen Paid

Video: Een Betaald Nummer Krijgen Paid

Video: Een Betaald Nummer Krijgen Paid
Video: iDEAL via de nummer 1 Payment Provider van Nederland 2024, April
Anonim

Betaling voor de dienst via sms of een oproep naar een kort nummer is een uitstekende service voor degenen die hun bedrijf op internet promoten. De eenvoud en toegankelijkheid voor elke bezoeker van uw bron dragen alleen maar bij aan de voordelen van deze berekeningsmethode. Niet alle ondernemers geven echter de voorkeur aan sms-facturering. De reden hiervoor is de lage liquiditeit. Mobiele operators en factureringseigenaren vragen een groot percentage voor hun diensten. Om een script op uw website te installeren waarmee u via sms voor diensten kunt betalen, hoeft u alleen maar contact op te nemen met een van deze bedrijven.

Een betaald nummer krijgen paid
Een betaald nummer krijgen paid

instructies:

Stap 1

Selecteer een bedrijf dat sms-factureringsservices biedt. Tegenwoordig zijn er ongeveer 20 vergelijkbare bedrijven in Rusland, elk verschillend in het serviceniveau, de geografische dekking van het dekkingsgebied, de omvang van de commissie en andere extra functies.

Stap 2

Sluit een overeenkomst met het bedrijf door het optimale tarief te kiezen. U krijgt een specifiek verkort nummer toegewezen met een prefix. SMS-factureringsbedrijven houden zich niet bezig met de registratie van een apart nummer, ze selecteren alleen de juiste optie uit de hen toegewezen. En voor identificatie voegen ze een voorvoegsel toe. Om de betaling bijvoorbeeld precies bij u te krijgen, moet u het volgende bericht op de site plaatsen: "Stuur een sms naar een kort nummer met de tekst:" voorvoegsel toegewezen aan uw bedrijfsberichttekst ".

Stap 3

Betaal maandelijks abonnementskosten voor het gebruik van het verkorte nummer.

Stap 4

Als u een nummer als "8-800" wilt koppelen, kunt u beter rechtstreeks contact opnemen met het mobiele bedrijf: MTS, Beeline, Megafon, enz. Als u met een van hen een overeenkomst hebt gesloten, ontvangt u een nummer dat kan worden zowel betaald als gratis.

Stap 5

Vraag bijvoorbeeld een nummer als "8-800" aan op de website van de mobiele provider Beeline. Ga naar de officiële website - https://b2b.beeline.ru. Ga naar het tabblad - "Vaste telefonie" - "Aanbieden van nummers" - "8-800"-nummers. Klik op de knop "Bestellen". Vul het verstrekte formulier in en vermeld alle benodigde informatie over uzelf en het bedrijf dat u vertegenwoordigt. Klik op de knop "Uw aanvraag indienen". Wacht op een telefoontje van de manager die u een plan van verdere acties zal uitleggen.

Stap 6

Op dezelfde manier kunt u een aanvraag plaatsen bij andere mobiele operators. En nadat u alle commerciële aanbiedingen hebt ontvangen, kiest u degene die het beste bij uw budget past.

Aanbevolen: