Hoe De Woonkamer Schoon Te Vegen? Monitoren

Inhoudsopgave:

Hoe De Woonkamer Schoon Te Vegen? Monitoren
Hoe De Woonkamer Schoon Te Vegen? Monitoren

Video: Hoe De Woonkamer Schoon Te Vegen? Monitoren

Video: Hoe De Woonkamer Schoon Te Vegen? Monitoren
Video: Hoe maak ik mijn televisie schoon? 2024, Mei
Anonim

Net als elk ander apparaat heeft de monitor van tijd tot tijd een grote schoonmaakbeurt nodig. Als er stof, vingerafdrukken of voedselresten op uw scherm zitten, is het tijd om aan de slag te gaan met uw monitor. Om de LCD-monitor goed schoon te vegen zonder deze te beschadigen, moet u deze instructies volgen.

Hoe de woonkamer schoon te vegen? monitoren
Hoe de woonkamer schoon te vegen? monitoren

instructies:

Stap 1

Allereerst moet je de monitor loskoppelen van de 220 V. Zo bescherm je jezelf en bescherm je de monitor tegen beschadiging.

Stap 2

Begin met het reinigen van de monitor vanaf de achterkant en zijkanten. U kunt ze eenvoudig afvegen met een vochtige doek, maar pas op dat u het beeldscherm zelf niet aanraakt. In dit geval geldt de regel: hoe minder je het scherm aanraakt, hoe beter het voor jou en hem is.

Stap 3

Vervolgens moet u beslissen over het type reiniging - droog of nat. Inspecteer hiervoor de monitor zorgvuldig op stof, vetvlekken, vegen, afdrukken, druppels.

Stap 4

Stomerij.

In dit geval kunt u de stofzuiger gebruiken door deze in de "Blow"-modus te schakelen. Zorg ervoor dat u het scherm niet aanraakt met metalen delen van de stofzuiger, anders kunt u de monitor beschadigen. Contactreiniging wordt alleen gebruikt als uw stofzuiger een opzetstuk heeft (bijvoorbeeld een harige borstel).

Stap 5

Natte reiniging.

Als uw monitor thee- of koffievlekken of vette vingerafdrukken heeft, moet u natte reiniging gebruiken. Heel vaak is de schermkap van plastic, dus je kunt de monitor afvegen met een licht vochtige katoenen doek, het belangrijkste is dat het zacht genoeg moet zijn om het plastic niet te krassen. Het is het beste om een flanel, brillendoekje of een speciale doek te gebruiken. Gebruik nooit normale handdoeken - deze zullen het scherm krassen.

Stap 6

Gebruik mild water of een speciale spray om de LCD-monitor schoon te vegen. Als u andere producten gaat gebruiken, denk er dan aan dat deze geen alcohol mogen bevatten.

Spuit nooit vloeistof op de LCD-monitor. Breng de vloeistof eerst aan op een doek en veeg daarna de monitor af. Het is noodzakelijk om het scherm van onder naar boven schoon te maken, terwijl u probeert niet op het scherm te drukken.

Aanbevolen: