Hoe "bit Smart" Op MTS Uit Te Schakelen

Hoe "bit Smart" Op MTS Uit Te Schakelen
Hoe "bit Smart" Op MTS Uit Te Schakelen

Video: Hoe "bit Smart" Op MTS Uit Te Schakelen

Video: Hoe
Video: Programming a DOS Twitch Bot: Part 16 (Testing packets) 2024, Mei
Anonim

Bit smart is een dienst voor de tariefplannen "Red Energy", "Super MTS" en "Your Country". Wanneer u overstapt naar een van bovenstaande tarieven, kunt u 15 dagen helemaal gratis mobiel internetten en aan het einde van de tijd wordt de Bit Smart- of SuperBit Smart-service automatisch geactiveerd (indien minder dan 150 MB wordt besteed - Bit Smart, meer dan 150 MB - "SuperBit Smart").

Hoe uit te schakelen?
Hoe uit te schakelen?

Dus wanneer u de service binnen de thuisregio aansluit, kunt u 75 MB per dag besteden, nadat de limiet is uitgeput, daalt de internetsnelheid naar 64 kB / s. De kosten van de service zijn de eerste 15 dagen gratis, daarna - acht roebel per dag. Betaling - dagelijks.

In totaal zijn er vijf manieren om de Bit Smart-service uit te schakelen.

De eerste manier is om contact op te nemen met het dichtstbijzijnde MTS-kantoor en medewerkers te vragen deze service uit te schakelen. Voor deactivering zijn paspoortgegevens vereist.

De tweede manier is om * 111 * 8649 # te bellen vanaf uw mobiele telefoon (vanaf het nummer waarop u de service wilt uitschakelen). Binnen een paar minuten komt er een antwoordbericht met een melding dat de service succesvol is uitgeschakeld (in sommige gevallen wordt de service niet uitgeschakeld na de opdracht).

De derde manier is om een bericht te sturen met de tekst 8649 naar het korte nummer 111. De verbinding wordt onmiddellijk verbroken, maar een bericht over de status van deze optie wordt naar de telefoon gestuurd.

De vierde manier is om een internetassistent te gebruiken. Om dit te doen, moet u zich registreren in uw persoonlijke account (de procedure kost niet veel tijd, het belangrijkste dat u moet doen, is onthouden, maar het is beter om het wachtwoord op te schrijven zodat er in de toekomst geen problemen met het invoeren van uw persoonlijke account), en ga dan naar de "Internet-assistent", en verder naar "diensten". In de kolom die wordt geopend, moet u de kolom "Bit Smart" vinden en er tegenover op "uitschakelen" klikken.

De vijfde manier is om de mobiele operator van MTS te bellen op 0890 en hem te vragen deze optie uit te schakelen. In dit geval moet u een paspoort voorbereiden voordat u belt, omdat er persoonlijke gegevens nodig zijn.

Aanbevolen: