Hoe Maak Je Een Melodie In Plaats Van Een Piep?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Melodie In Plaats Van Een Piep?
Hoe Maak Je Een Melodie In Plaats Van Een Piep?

Video: Hoe Maak Je Een Melodie In Plaats Van Een Piep?

Video: Hoe Maak Je Een Melodie In Plaats Van Een Piep?
Video: HOE MAAK JE BEATS [Dutch/Nederlands Tutorial] 2024, Mei
Anonim

De ontmoediging van de gesprekspartner die aan u wordt doorgegeven, kan de gezondheidstoestand voor de rest van de dag verpesten. Om uw vrienden en familie op te vrolijken nog voordat u hun oproep beantwoordt, vervangt u de standaardpiepjes bij uw nummer door een vrolijke melodie, een grappige grap of een begroeting die in uw stem klinkt. Om zo'n soundtrack te installeren, moet u contact opnemen met mobiele operators, die niet alleen de mogelijkheid bieden om saaie signalen te vervangen, maar u ook in staat stellen verschillende melodieën te downloaden voor geselecteerde geadresseerden.

Hoe maak je een melodie in plaats van een piep?
Hoe maak je een melodie in plaats van een piep?

Noodzakelijk

  • - mobiele telefoon;
  • - het internet.

instructies:

Stap 1

Als u een MTS-abonnee bent, belt u 0550 om de "GOOD'OK"-service te activeren, selecteert u de juiste optie in het persoonlijke account "Internet Assistant", kiest u de combinatie "* 111 * 28 #" op uw mobiel en vervolgens druk op de “Bellen », Of stuur een SMS-bericht met het woord Pass naar het verkorte nummer 9505.

Stap 2

Ontvang een bericht met een wachtwoord voor uw account op de website van de "GOOD'OK"-service. Log in op uw persoonlijke pagina en selecteer de gewenste melodieën om de belsignalen te vervangen.

Stap 3

Als de service "GOOD'OK" is aangesloten, kunt u de gewenste melodie instellen door een sms-bericht met de compositiecode naar nummer 9505 te sturen.

Stap 4

Als u een Megafon-abonnee bent, kunt u de service "De kiestoon wijzigen" activeren door het gratis nummer 0770 te bellen. Activeer vervolgens de service met behulp van de aanwijzingen van de autoinformer. Om een specifieke melodie als kiestoon in te stellen, stuurt u een SMS-bericht met de bijbehorende code naar hetzelfde nummer.

Stap 5

Om rechtstreeks verbinding te maken met de service vanaf de pagina met de beschrijving op de Megafon-website, voert u uw telefoonnummer en verificatiecode in het speciale registratieformulier in en klikt u op OK. U ontvangt dan een wachtwoord om uw persoonlijke account in te voeren in de vorm van een sms-bericht. Selecteer vervolgens de gewenste melodieën uit de algemene lijst.

Stap 6

Om de melodie op de Beeline-telefoon in te stellen, gebruikt u de "Hallo"-service door 0770 te bellen. Selecteer vervolgens de gewenste melodie op de servicewebsite en klik op de afbeelding van het mandje onder de naam van het geluidsbestand. Stuur een bericht naar 0770 met de code die verschijnt.

Stap 7

Om de "Hallo"-service van de servicewebsite te kunnen gebruiken, klikt u op de link "Wachtwoord verkrijgen …", die zich onder het label "Uw account" bevindt. Voer vervolgens in het formulier dat verschijnt het telefoonnummer in tiencijferige indeling en de verificatiecode in. Verstuur de gegevens door op de knop "Wachtwoord ophalen" te klikken

Stap 8

Ontvang een sms met symbolen om toegang te krijgen tot de "Hallo"-service. Log in op uw persoonlijke account met uw nummer en het wachtwoord dat als login is verzonden. Selecteer de juiste melodie of meerdere nummers en stel deze muzikale begeleiding in in plaats van piepjes.

Aanbevolen: