Een Kort Nummer Voor Sms Krijgen

Inhoudsopgave:

Een Kort Nummer Voor Sms Krijgen
Een Kort Nummer Voor Sms Krijgen

Video: Een Kort Nummer Voor Sms Krijgen

Video: Een Kort Nummer Voor Sms Krijgen
Video: fast jede Nummer mit sms receiver machen 2024, Mei
Anonim

Er zijn verschillende manieren om korte memorabele nummers aan elkaar te koppelen. De meest voorkomende daarvan zijn het sluiten van een overeenkomst met de exploitant en lease. Wat moet hiervoor worden gedaan?

Een kort nummer voor sms krijgen
Een kort nummer voor sms krijgen

Noodzakelijk

het paspoort

instructies:

Stap 1

Selecteer een telecomoperator wiens diensten u in de toekomst wilt gebruiken bij het aansluiten van een verkort nummer. Maak uzelf vertrouwd met hun voorwaarden en bereken, nadat u precies de keuze van de optie voor het sluiten van een overeenkomst hebt bepaald, de geschatte kosten van de kamers zelf, software, apparatuur voor het installeren van de server, plus verschillende gerelateerde kosten. De serviceprijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie. De termijn voor het uitgeven van verkorte nummers voor sms-berichten kan oplopen tot zes maanden. De kosten van een kort nummer van de operator bedragen minimaal $ 2000. Software plus platformkosten - $ 2.000 meer. Denk ook aan de kosten van elektriciteit en andere aspecten. Een belangrijke parameter zijn de advertentiekosten, maar die zijn ook aanwezig in de tweede methode.

Stap 2

Verkrijg een licentie om diensten via sms te leveren. Voorzie de telefoniste van het nodige pakket documenten voor de aankoop van een verkort nummer. Wacht tot het einde van het proces van het afsluiten van contracten met mobiele operators, tijdens dit proces kun je gewoon beginnen met het instellen van de hardware en software. Start het serviceleveringssysteem wanneer de contracten en apparatuur volledig gereed zijn.

Stap 3

Profiteer van de speciale verhuurservice voor korte nummers. In dat geval kunt u direct beginnen met het verlenen van diensten aan mensen op uw nummer en de problemen met contracten en apparatuur aan de verhuurder overlaten. Dit ontslaat je natuurlijk op geen enkele manier van het promoten van je sms-dienst, je moet ook een bepaald bedrag uitgeven aan advertenties als je het huurbedrag zo snel mogelijk wilt terugbetalen. Dit is handig wanneer het nummer in de kortst mogelijke tijd en voor onbepaalde tijd nodig is.

Aanbevolen: