Hoe U Het Gebied Kunt Vinden Op Telefoonnummer

Inhoudsopgave:

Hoe U Het Gebied Kunt Vinden Op Telefoonnummer
Hoe U Het Gebied Kunt Vinden Op Telefoonnummer

Video: Hoe U Het Gebied Kunt Vinden Op Telefoonnummer

Video: Hoe U Het Gebied Kunt Vinden Op Telefoonnummer
Video: RUZIE MET MIJN EX-VRIENDIN! 2024, Mei
Anonim

Zoals u weet, kunnen de eerste zes cijfers van een telefoonnummer worden gebruikt om te bepalen of het tot een bepaalde regio van Rusland behoort. Tegenwoordig is het mogelijk om niet alleen vanaf mobiele telefoons te bellen, maar ook vanaf vaste lijnen. De stappen om de regio van het telefoonnummer te bepalen, nemen meestal niet veel tijd in beslag.

Hoe u het gebied kunt vinden op telefoonnummer
Hoe u het gebied kunt vinden op telefoonnummer

Noodzakelijk

Mobiele telefoon, telefoongids

instructies:

Stap 1

Bepaling van de regio van de vaste telefoon. Voor dergelijke doeleinden is als optie het telefoonboek optimaal. Meestal worden in dergelijke publicaties naast telefoonnummers en hun eigenaren met het woonadres ook stadscodes aangegeven. Om het gebied op telefoonnummer te vinden, opent u de directory op de pagina met netnummers. Hier moet u de eerste vier cijfers vinden van het telefoonnummer waarvan u de oproep hebt ontvangen. Nadat u de code in het telefoonboek hebt gevonden, ziet u er tegenover de stad waar het telefoonnummer waarin u geïnteresseerd bent, is geregistreerd. Als u de regio van het mobiele nummer moet instellen, zal de gebruikelijke telefoongids u niet helpen.

Stap 2

Bepaling van het gebied van de mobiele telefoon. In eerste instantie moet u het nummer waarin u geïnteresseerd bent op papier kopiëren. Zodra u dit doet, belt u de klantenservice van uw mobiele provider en wacht u op de verbinding met de Call Center-specialist. Nadat u contact heeft opgenomen met een ondersteuningsvertegenwoordiger, vraagt u hem om te verduidelijken of het telefoonnummer waarin u geïnteresseerd bent tot een bepaalde regio van Rusland of de wereld als geheel behoort. Vertel de ondersteuningspersoon de eerste zes cijfers van het telefoonnummer. Het antwoord laat niet lang op zich wachten. Binnen een paar seconden heb je informatie over het behoren van het nummer tot een bepaalde regio van het land. U kunt onmiddellijk de kosten van een uitgaand gesprek naar dit telefoonnummer verduidelijken. Merk op dat u op een vergelijkbare manier ook de regionale aansluiting van de vaste telefoon kunt instellen.

Aanbevolen: