Hoe Onderscheid Je Een Originele Iphone Van Een Chinese?

Inhoudsopgave:

Hoe Onderscheid Je Een Originele Iphone Van Een Chinese?
Hoe Onderscheid Je Een Originele Iphone Van Een Chinese?

Video: Hoe Onderscheid Je Een Originele Iphone Van Een Chinese?

Video: Hoe Onderscheid Je Een Originele Iphone Van Een Chinese?
Video: iPhone Vs iPhone? Difference between USA vs Japanese Vs Chinese Versions 2024, Mei
Anonim

Elk jaar worden mobiele telefoons perfecter en functioneler. Maar het probleem is dat de complexiteit van het apparaat de consument niet volledig beschermt tegen het kopen van een namaak. Het is tenslotte een bekend feit dat Chinese ambachtslieden bijna elk apparaat kunnen namaken. De zeer populaire iPhones zijn geen uitzondering. Soms kunnen verkopers, zelfs in gespecialiseerde winkels, een vervalsing doorgeven voor originele producten, dus elke koper moet de functies kennen die kunnen worden gebruikt om een merk-iPhone te onderscheiden van een Chinese.

Hoe onderscheid je een originele iphone van een Chinese?
Hoe onderscheid je een originele iphone van een Chinese?

instructies:

Stap 1

Eerst moet u de locatie van de microfoon controleren. De Chinese vervalsing heeft het op het voorpaneel, terwijl het originele apparaat het helemaal niet heeft.

Stap 2

De kopie van de iPhone 4 is niet uitgerust met een microSIM-slot - het is alleen geïmiteerd, maar niet van zeer hoge kwaliteit.

Stap 3

Het materiaal waarvan het namaaklichaam is gemaakt is van mindere kwaliteit. Bij het monteren van een Chinese iPhone wordt geen metaal of glas gebruikt, alleen goedkoop en onbetrouwbaar plastic.

Stap 4

Het gewicht van het originele apparaat is iets meer dan een nep, maar je voelt het misschien niet.

Stap 5

De originele iPhone is een candybar uit één stuk die niet kan worden gedemonteerd zonder speciaal gereedschap, terwijl een neppe de achterkant gemakkelijk kan verwijderen. Bovendien is het noodzakelijk om te controleren op de aanwezigheid van een tv-antenne in de buurt van de batterij. Er zijn geen antennes in producten van het merk iPhone.

Stap 6

Bekijk het Chinese appel-embleem van dichtbij. De kwaliteit kan aanzienlijk verschillen van het origineel.

Stap 7

Als je de mogelijkheid hebt om de telefoon aan te zetten, controleer dan het scherm: een echte iPhone heeft een capacitieve en een neppe heeft een resistieve. Dit betekent dat de originele telefoon meerdere aanrakingen tegelijk aankan. Het namaakscherm heeft een veel slechtere kleurweergave.

Stap 8

Let op de oplader. Het wordt alleen geproduceerd in de fabrieken van FOXLINK en FLEXTRONIX - dit moet worden gespecificeerd. Ook mag de oplader geen hiërogliefen bevatten.

Stap 9

De USB-kabel van de originele telefoon heeft geen speciale vergrendelingen. Anders is het een iPod-kabel of een nep.

Stap 10

Het moeilijkste is om nep-koptelefoons te onderscheiden, omdat ze uiterlijk identiek zijn. U kunt echter de zachtheid van de draad testen: bij vervalsingen is het moeilijker om deze te buigen. Ook kan de kit gewoon bij andere koptelefoons passen, soms zelfs zonder microfoon.

Aanbevolen: