Mobiele Oproepen Bekijken

Inhoudsopgave:

Mobiele Oproepen Bekijken
Mobiele Oproepen Bekijken

Video: Mobiele Oproepen Bekijken

Video: Mobiele Oproepen Bekijken
Video: How to View the Time and Duration of Calls on Android 2024, Mei
Anonim

Als abonnee van een van de mobiele bedrijven heeft u de mogelijkheid om informatie te ontvangen over alle oproepen die op uw telefoon zijn binnengekomen. Zo'n afdruk heet beldetail, je kunt het eenmalig krijgen, of je kunt een vaste dienst bestellen. De mobiele operator "MTS" biedt zijn abonnees de mogelijkheid om van deze dienst gebruik te maken.

Mobiele gesprekken bekijken
Mobiele gesprekken bekijken

instructies:

Stap 1

Gebruik het zelfbedieningssysteem voor informatie over oproepen. Ga hiervoor naar de officiële website van MTS OJSC - www.mts.ru.

Stap 2

Eenmaal op de hoofdpagina, in het paneel rechtsboven, vindt u het opschrift "Aanmelden bij de internetassistent", klikt u erop. Er wordt een pagina voor u geopend waar u een tiencijferig nummer en wachtwoord moet invoeren om toegang te krijgen tot de zelfbedieningszone. In het geval dat u nog niet eerder een wachtwoord heeft geregistreerd, krijgt u het. Om dit te doen, stuurt u vanaf uw mobiele telefoon een bericht naar het verkorte nummer 111, de tekst van de sms moet als volgt zijn: "25 (plaats een spatie) en voer het wachtwoord in".

Stap 3

Eenmaal op de pagina "Internet Assistent" ziet u een menu voor u. Zoek op het tabblad account de parameter "Oproepdetails", klik erop. Selecteer vervolgens de periode en klik op "OK".

Stap 4

Kies de wijze van levering van informatie over gesprekken - per e-mail of in het zelfbedieningssysteem. Klik op de optie "Volgende". Specificeer het formaat van het document, klik ook op "Volgende". Controleer alle parameters van de bestelling en klik aan het einde op "Bestellen".

Stap 5

Wanneer de informatie is gegenereerd, wordt deze weergegeven in de sectie "Factuur" - "Bestelde documenten". Klik op dit artikel. Voor u ziet u een lijst met bestelde documenten. Zoek het document dat u nodig heeft en klik. Daarna wordt het geopend in het opgegeven formaat.

Stap 6

U kunt details van oproepen bestellen door contact op te nemen met de klantenservice. Neem ter informatie uw identiteitsbewijs mee. Bent u niet de eigenaar van een persoonlijke rekening, geef dan een volmacht op uw naam af.

Stap 7

Neem contact op met de operator, schrijf een aanvraag voor informatie en oproepen. Vermeld de periode in het document. Daarna zal een medewerker van het bedrijf u de details van de gesprekken bezorgen.

Aanbevolen: